resim yok
30 Aralık 2013 - 15:57
İptal - Onay

Bir Dizi Daha Yayından Kaldırıldı

Ünlü oyuncu twitter hesabından açıkladı...

 

İşte  detaylar:

 

FİNAL KARARI!

Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerini Ceren Hindistan, Fırat Çelik, Ceyda Ateş ve Haluk Piyes’ın paylaştıkları 'Firuze' dizisi yayından kaldırıldı.

 

5. BÖLÜMÜ GÖREMEDİ

Ceyda Ateş'le Ceren Hindistan'ın başrolü paylaştığı 'Firuze' dizisi 5. bölümü göremeden yayından kaldırıldı.

Show TV ekranlarında yayınlanan Firuze dizisinin düşük reytingler neden gösterilerek ekran macerasına son verildi.

 

TWITTER'DAN DUYURDU

4 bölüm yayınlanan dizinin ekranlara veda ettiğini Ceyda Ateş, twitter sayfasından duyurdu.

 

NE DEDİ?

Ateş, ''Dizimiz Firuze ekranlara veda etmiştir. Destekleyip izleyen herkese ve ekibime teşekkür ederim.'' notunu paylaştı.

 

 

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Firuze ve Suzan arasında yaşanan gerilim doruk noktasına çıkmıştır. Suzan merdivenlerden düşmüş yerde yatarken, tüm gözler Firuze’nin üzerine çevrilmiştir. Artık iki kadının, Arısoy Ailesi’nin gözleri önünde yaşayacakları büyük hesaplaşmanın vakti gelip çatmıştır.[reklam]

Köşkte yaşananlardan habersiz olan Demir de umulmadık bir şekilde olaylara dahil olacak ve Firuze ile Suzan arasındaki savaşının tam ortasında yerini alacaktır…

Meryem, kendi elleriyle yarattığı altın sorunundan bir türlü kurtulamamaktadır. O, derdine çare bulmaya çalışırken beklenmedik bir olayla altınlar Halil’in de başına bela olur.

Aşkına karşılık bulamayan Azize ise perişan haldedir. Ne yapacağını bilmez halde dağılma noktasına gelen genç kız, son çare olarak ablasından yardım ister. Firuze yaşadığı tüm sıkıntıları bir yana bırakıp kardeşinin yardımına koşacaktır.

Öte yandan Demir, güvenlik müdürü olarak çalışmaya başlar başlamaz, Arısoy Ailesi’ni derinden sarsacak bir bilgiye ulaşır. Demir’in getireceği bu bilgi köşkte bomba etkisi yaratacaktır.

 

 

SÜRPRİZLERLE DOLU ERKEN FİNAL! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin