Bir Doğu Masalı dizi müziklerini Kiralık Aşk ve Kiraz Mevsimi'ne şarkılar yapan Aydilge yapacak!

TRT1 ekranları için hazırlanan Bir Doğu Masalı dizisiyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor..

Merve Mutlu
18 Temmuz 2019 - 11:21
Yeni Bölüm

Başrolünde Nehir Erdoğan'ın Melek karakteri ile ekranlarda olacağı ve kadrosunda; Halil Ergün ve Kaan Çakır'ın isminin kesinleştiği Bir Doğu Masalı dizisinin hazırlıkları devam ediyor. 

19-07/18/bir-dogu-masali-1563441452.jpg

ÜS Yapım tarafından TRT1 ekranları için hazırlıkları başlatılan ve çekimleri Antep'te yapılacak olan dizi, yavaş yavaş şekillenmeye başladı. Eylül ayından itibaren ekranlarda olması planlanan dizinin yönetmen koltuğunda Cem Akyoldaş otururken, senaryo kadrosunda ise Berfu Ergenekon ve Nilüfer Aydın yer alacak. 

Bir Doğu Masalı'nın şarkılarını kim yapacak?

19-07/18/aydilge-kira-zmevsimi-1563441470.jpg

Doğu teması taşıyacak olan dizinin müzikleri de şimdiden merak edilmeye başladı. Daha önce Serkan Çayoğlu ve Özgecan Gürel'in başrolü paylaştığı Kiraz Mevsimi dizisi için "Kiraz Mevsimi" , "Aşka Gel" ve "Ayna" gibi şarkıları hazırlayan ve daha sonra da Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrolünde olduğu Kiralık Aşk dizisi için de "Sen misin ilacım?" , "Yangın var"  gibi şarkılar yazan ve seslendiren Aydilge, Bir Doğu Masalı'nın da müziklerini yapacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin