resim yok
30 Mart 2013 - 00:00

Star TV'de yayınlanan sevilen dizi 'Bir Erkek Bir Kadın'da 100. bölüm kutlaması vardı!

Emre Karayel ve Demet Evgar'ın oynadığı sevilen dizi "Bir Erkek Bir Kadın" setinde oyuncular ve set ekibi 100. bölüm kutlaması yaptı.

 

Pasta kestiler

Kutlama Zekariyaköy'de gerçekleştirildi. Dizi ekibi, üzerinde yaşlandırılmış hallerinin bulunduğu pastayı birlikte kestiler ve bu büyük başarılarını kutladılar.

"Bir Erkek Bir Kadın", 100. bölümüyle Cumartesi gecesi 23.30'da Star TV'de yayınlanacak.

 

Hafta sonu 100 ve 101. bölümler var! Neler olacak?

 

Ozan’a Adana’dan misafir geliyor!

 

Adalet Hala ve Ozan’ın Adanalı yeğeni Hamdi, Zeyneplere misafir gelirler. Çocukluğu beraber geçmiş Ozan ve Hamdi, aralarındaki çocuksu rekabeti günümüze taşırlar. Zeynep bu sürede ailesini değişik şekilde öğrenme imkanı bulur.

Zeynep ile birlikte yaşamak zor mu?


Bir kadınla birlikte yaşamak her erkek için olduğu gibi Ozan için de bazen çekilmez olabiliyor. Bu bölümde erkekleri çıldırtan kadınsı alışkanlıkları çekiyor Ozan.

Gece yarısı komşu gözetimi


Gece vakti yan komşusunu, bahçesini kazarken kim görse kuşkulanır. Hele bunu gören Zeynep ve Ozan ise olanlar olur.
[reklam]
Şaka gibi 1 Nisan


Bu 1 Nisan’da şaka yapmamaya kararlı Ozan’a hayat şaka gibi gerçeklerle karşılık verir.

Zeynep öğretmen olursa…


Zeynep bir arkadaşının yerine 1 haftalığına pasta kursuna öğretmen olur. Zeynep tabii ki öğretmenliği abartır. Hatta öğretmeyecek kadar.  

Doğumgünü çocuğu


Zeynep ve Ozan, arkadaşlarının çocuğunun birinci yaş kutlamasına gider. Etrafta bağıra çağıra koşturan çocuklar ve onlara kendi sanat eserleri gibi bakan annelerle dolu bu tuhaf aktivite, henüz çocuğu olmayan çiftimizin kimyasını bozar.
 

 

'Bir Erkek Bir Kadın' 100-101. bölüm fragmanı için tıklayın

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin