Bir Peri Masalı 8. Bölüme damga vuran sevişme sahnesi! Reytingleri etkiledi mi?

Fox'un sezona iddialı başlayan ancak giderek reytingleri düşen dizisi Bir Peri Masalı yayınlanan 8. Bölümüyle geceye damga vurdu! Bir Peri Masalı 8. yeni bölümde Onur ve Zeynep'in sevişme sahnesi kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Peki bu sahneler reytinglere nasıl yansıdı? Bir Peri Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Peri Masalı 8. bölüm full izle! Bir Peri Masalı 8. bölüm yayında!

Bir Peri Masalı 8. bölümü ile dün akşam FOX TV'de ekrana geldi. Başrollerinde Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in yer aldığı dizinin yeni bölümüne sevişme sahneleri damga vurdu!

Bir Peri Masalı dizisi 8. yeni bölümde Alina Boz(Melis) ve Taro Emir Tekin(Onur)'in cüretkar sahneleri kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Bir Peri Masalı'nın son zamanlardaki düşen reytingleri final söylentilerini ayyuka çıkarmıştı. Ancak dizi reytinglerde de toparlamaya başladı. Gerek sevişme sahneleri gerekse aksiyon sahneleriyle kaderini değiştiren dizi bakalım ilerleyen zamanlarda seyirciye ne gibi sürprizler yapacak?

Bir Peri Masalı 8. bölüm full izle! Bir Peri Masalı 8. bölüm yayında! Bir Peri Masalı 8. bölüm tamamını izle!

Sosyal medyada #OnZey etiketi altında paylaşılan yorum ve fotoğraflar ise ortalığı alev aldırdı!

İşte o olay karelerden bir kısmı...

22-11/17/1.jpg22-11/17/2-1668669543.jpg22-11/17/3.jpg

Peki Bir Peri Masalı 8. bölümü ile reytinglerde kaçıncı sırada yer aldı? Bir Peri Masalı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı?

22-11/17/4.jpg22-11/17/7.jpg22-11/17/8.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin