Bir Peri Masalı bitti! Taro'nun sevgilisinden flaş hamle!

Bir Peri Masalı dizisinin Onur'u Taro Emir Tekin'in aşk hayatında şok gelişme! Sevgilisi Sofia Katc'den ayrıldı mı? Şevval Sam bu ayrılık hakkında ne yorum yaptı? Taro Emir Tekin kimdir? Sofia Katch kimdir? Taro Emir Tekin ve Sofia Katch aşkı bitti mi? Taro Emir Tekin'in sevgilisi kim?

Son dönemde rol aldığı yapımlarla adından söz ettiren ve son olarak Altın Kelebek gecesinde ödül alan Taro Emir Tekin'in aşk hayatında beklenmedik bir gelişme yaşandı!

Bir Peri Masalı dizisindeki Onur karakteriyle dikkat çeken Taro Emir Tekin'in uzun yıllardır birlikte olduğu sevgilisi Sofia Katch ile ayrıldığı ortaya çıktı.

22-12/19/1.jpg

İkili aşklarını dolu dizgin yaşarken, önceki gün sevgilisini sosyal medyada takip etmeyi bırakan Sofia Katc, Taro Emir Tekin ile çekilen fotoğraflarını sildi. Bu detay takipçilerinin gözünden kaçmadı!

Bir Peri Masalı dizisinin de yakın zamanda final yapacağı kesinleşmişti. Hem dizinin bitişi hem de aşkının bitişiyle dikkat çeken Taro'nun ise henüz bir açıklama yapmaması ayrılık iddialarını güçlendirdi.

22-12/19/sevval-sam-taro.jpg

Şevval Sam ayrılık haberlerine ne tepki verdi?

Önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülenen Taro Emir Tekin'in annesi Şevval Sam, gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Şevval Sam konuyla ilgili olarak da "Konuya pek müdahil olmak istemiyorum. Özel hayat özeldir. Bence ona da sormayın. Ama siz bilirsiniz tabii ki... Hayırlısı neyse o olsun.” şeklinde konuştu.

Bir Peri Masalı 12. Bölüm fragmanı yayında!

Sofia Katch kimdir? Kaç yaşında? Nereli?
Sofia Katc Rus asıllıdır. Emir Tekin ile Sofia ile ilişkileri 18 yaşında başlamıştır. Sofia Katc modellik yapmaktadır. Mesleği sebebiyle Paris ve Londra arası seyahat etmektedir. Sofia Katc dünyaca ünlü bir modeldir.

Taro Emir Tekin kimdir? Kaç yaşında?

İLGİLİ İÇERİK

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin