Bir Peri Masalı'nın Onur'u Taro Emir Tekin'den merak uyandıran paylaşım!

Fox'un sezona iddialı başlayan ancak reytinglerde yüzü gülmeyen dizisi Bir Peri Masalı bu hafta seyirciyi sürprizlerle karşılayacak. Bir Peri Masalı dizisi oyuncuları kimler? Bir Peri Masalı dizisi ne zaman final yapacak? Bir Peri Masalı dizisi kaçıncı bölüme final yapacak? Bir Peri Masalı dizisi 7. bölümde neler olacak? Bir Peri Masalı dizisi 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Alina Boz kimdir?

Fox Tv'de ekrana gelen ve kısa sürede aldığı düşük reytinglerle final yolunun gözüktüğü Bir Peri Masalı dizisinde yeni gelişmeler olmaya başladı! Dizinin başrol oyuncuları Alina Boz ve Taro Emir Tekin'in uyumu bile seyirciyi ikna etmeye yetmemişti.

Bir Peri Masalı dizisinin Onur'u Taro Emir Tekin'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım dikkat çekti. Taro, dizinin final yapacağı söylentileri çıkmışken yaptığı bu paylaşımla akıllarda soru işareti bıraktı!

Bir Peri Masalı dizisiyle son dönemde oyunculuğunu konuşturan ve ilgi çeken Taro Emir Tekin, dizinin yeni bölümüyle ilgili merak uyandıran bir paylaşım yaptı.

Bir Peri Masalı 7. yeni bölümde neler olacak?

 

22-11/08/foti.jpg

Taro Emir Tekin kimdir? Kaç yaşında?

Bir Peri Masalı 7. Bölüm fragmanı yayında!

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin