Bir Sevdadır 2. Bölümde Yasin, Yeşil’in ikiz çocuklarının amcası olduğunu öğrendi!

TRT1'nin yeni dizisi ‘Bir Sevdadır’ 2. bölümüyle ekrana geldi. Peki Bir Sevdadır 2. bölümden neler oldu? Bir Sevdadır 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Sevdadır 3. bölümde neler olacak? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Bir Sevdadır 1. bölüm izle! Bir Sevdadır reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
08 Şubat 2024 - 09:30
Kültür Sanat

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır’da Yasin’in, Yeşil’in ikiz çocuklarının amcası olduğunu öğrenmesi bölüme damga vurdu. Dizi, #BirSevdadır etiketiyle sosyal medyada çok konuşuldu.

BİR SEVDADIR 2. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tufan Dağlıca, Bıçakçı Konağı’nın kapısında Yeşil’i alıp götürmek için bekledi ancak İshak Ali’nin polis çağırması ve Yasin’in Tufan’a karşı çıkmasıyla Tufan, amacına ulaşamadı. Bıçakçı Ailesi, Yeşil’in ikiz çocuklarının gerçekten öz babalarının Ersin olup olmadığını anlamak için DNA testine başvurdu.

 Merakla beklenen DNA sonucunu getiren Ayça, aslında Yeşil’in hapishanede yaptığı büyük planın bir parçasıydı. Ayça ve Yeşil’in hapishaneden arkadaş olduğunun ortaya çıkması seyircide şok etkisi yaratırken, Bıçakçı Ailesi ise gerçeği kabullenmeye çok yakındır.

Öte yandan Yeşil’in ikiz çocuklarının olduğunu öğrenen Ünal, çocukların babası olduğunu düşündü ancak bu düşüncesini kimseyle paylaşmadı. Tufan’ın başarısızlığı yüzünden tüm köye karşı küçük düşen Cenap Ağa, Yeşil’i geri almak için harekete geçti.

Bir Sevdadır” 3. bölümüyle 14 Şubat Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin