Bir Sevdadır 6. Bölümde Bıçakçılar ve Karlıcalar düğünde buluştu! Yasin öfkesine yenik düşüp Tufan'a saldırdı!

TRT 1'in yeni dizisi ‘Bir Sevdadır’ 6. bölümüyle ekrana geldi. Peki Bir Sevdadır 6. bölümden neler oldu? Bir Sevdadır 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Bir Sevdadır 7. bölümde neler olacak? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Bir Sevdadır 1. bölüm izle! Bir Sevdadır reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
07 Mart 2024 - 09:15
Kültür Sanat

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşan Bir Sevdadır 6. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

BİR SEVDADIR 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Yasin, doping kumpasının arkasında Tufan olduğunu öğrenir. Tufan'ın yaptıklarını bağışlamayacak ve hesabını soracaktır. İkili arasındaki büyük savaş devam ederken Yasin'in futbol hayatına dönüp dönemeyeceği ise merak konusudur.

Gülender, çocukları Yeşil'den ayırmak için yeni bir plan peşindedir. Çocukların eğitimi ve bakımı için bakıcılarla görüşmeye başlayan Gülender, aradığı kişiyi bulmuştur. Yeşil’in bu duruma tepkisi ne olacaktır? Öte yandan, Bıçakçılar ve Karlıcalar arasındaki çekişme, Zülfü'nün oğlunun sünnet düğünü davetiyle yeni bir boyut kazanır. 

Bıçakçı ve Karlıca aileleri, ortak dostları Zülfü'nün davetini kabul ederler. İki düşman aile, tüm fertleriyle ilk kez karşı karşıya gelir. Ancak, bu buluşma sadece sevinçli bir düğünle mi sonuçlanacak, yoksa beklenmedik olaylar mı yaşanacak? Menevşe ve Tufan cephesinde, sünnet düğünü karşılaşmasında neler yaşanacak? Yeşil’i elinden kaçırdıktan sonra bunalıma giren Ünal, Yeşil’i ele geçirmekten vazgeçecek mi?

Bir Sevdadır” yedinci bölümüyle 13 Mart Çarşamba saat 20.00’de TRT 1’de…

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin