Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum” dizisinin afişi yayınlandı!

Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum” dizisinin afişi yayınlandı. Bir Sevdadır’ın yayın tarihi belli oldu. Bir Sevdadır dizisi ne zaman başlıyor? Bir Sevdadır dizisinin kadrosunda kimler var? Bir Sevdadır dizisinin konusu ne? Bir Sevdadır ne zaman yayınlanacak? Bir Sevdadır dizisi uyarlama mı? Bir Sevdadır nerede çekiliyor? Sude Zülal Güler kimdir? Feyyaz Şerifoğlu kimdir?

Volkan Usta
23 Ocak 2024 - 10:00
Kültür Sanat

Etkileyici hikayesi ve başarılı oyuncu kadrosuyla TRT 1 ekranlarında 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de izleyici ile buluşmak için gün sayan, sezonun en çok konuşulacak dizilerinden birisi olan Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum”un afişi yayınlandı. Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler’in yer aldığı afiş, kısa süre içeresinde büyük beğeni topladı.

Merakla beklenen dizinin konusu ise şöyle;

Çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır...

Yayınlanan tanıtımlarıyla da izleyiciden tam not alan dizinin başrollerini Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler paylaşıyor. Dizide; Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat gibi başarılı isimler de rol alıyor. Yönetmen koltuğuna ise Günay Günaydın oturuyor. ,

Merakla beklenen dizi Bir Sevdadır “Bir Aile İstiyorum” 31 Ocak Çarşamba günü saat 20.00’de TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin