Birbirinden iddialı filmler tabii’de gösterime giriyor

Geniş koleksiyonunda farklı beğenilere hitap eden filmlerin yer aldığı TRT’nin dijital platformu tabii, ödüllü festival filmlerinden gişede başarılı popüler filmlere kadar sinemaseverlerin beğenisini toplayan pek çok filmi izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Berfin Sengil
02 Nisan 2024 - 11:32
Yeni Bölüm

Kısa sürede 3,5 milyonu aşkın aboneye ulaşan TRT’nin dijital platformu tabii, birbirinden iddialı filmleri geniş koleksiyonuna katmaya devam ediyor. Mel Gibson ile Sean Penn’in müthiş oyunculuklarıyla yer aldıkları “Deli ve Dahi”, Safdie Kardeşler imzalı nefes kesen kovalamaca “Soygun”, uzay araştırmalarında görevli bir annenin kızı ile hayalleri arasında kaldığı “Proxima”, yanlış anlaşılmalar üzerine kurulu nefis bir komedi “Aykut Enişte” ve Cannes Film Festivali’nde Jüri Özel Ödülü’ne layık görülen “” gibi ses getiren pek çok film tabii’de gösterime giriyor.

İşte tabii’den sinemaseverleri ekran başına kilitleyecek filmler;

2 Nisan Salı
Bana Bir Soygun Yaz 2

Güzelliğin Portresi
Hayat Işığım (Light Between Oceans)

5 Nisan Cuma
Aykut Enişte
Akdeniz Ateşi (Mediterranean Fever)
Bücür

9 Nisan Salı
Aşk Uykusu
Hıçkırık (Hichki)
Çit (Rabbit-Proof Fence)

12 Nisan Cuma
Lion
Muhrip (Destroyer)
Olanlar Oldu

16 Nisan Salı
Azim’in Annesi Rona (Rona Azim's Mother)

19 Nisan Cuma
Turuncu Günler (Orange Days)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin