BluTV'nin sevilen dizisi Magarsus'un 2. sezonu yolda! Yeni sezon ne zaman gelecek?

BluTV'nin başrollerinde Ercan Kesal, Çağlar Ertuğrul, Merve Dizdar ve Berkay Ateş'in yer aldığı Magarsus dizisini 2. sezon çalışmaları başladı. Peki Magarsus dizisi yeni sezon zaman başlıyor? Magarsus dizisinin konusu ne? Magarsus dizisi nerede çekiliyor? Magarsus dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Magarsus 2. sezon ne zaman gelecek? İşte ilk detaylar!

Volkan Usta
25 Eylül 2023 - 16:14
Kültür Sanat

Türkiye’nin lider yerli online video platformu BluTV’nin orijinal dizisi Magarsus, sezon finali yapmasının ardından yeni sezonun gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Müjdeli haber BluTV tarafından verildi... İşte detaylar!

erkay AteşÇağlar Ertuğrul ve Merve Dizdar’ın başrolleri paylaştığı Magarsus’ta ilk sezonuyla çok sevildi. İlk sezonun nefes kesici bir şekilde tamamlanmasının ardından BluTV dizinin 2. sezonunun da geleceğini takipçileri ile paylaştı.

23-09/21/f6ird-vwyaapv0k.jpg

"Sarıbahçe’de iktidar mücadelesi çözüldü mü sandınız? Bu topraklara hükmetmek için savaş bitmez..." mesajıyla paylaşılan videoda sezon finalinin son anları ve yeni sezona yapılan bir gönderme olduğu paylaşıldı.

23-09/21/f6ird-uwgaal50c.jpg

Ercan Kesal’ın Kurak Tarım’ın kurucusu Sarıbahçe’deki tüm narenciye ticaretini elinde tutan Halil Kurak’ı canlandırdığı Magarsus’ta Berkay Ateş, Halil Kurak’ın yeğeni, aynı zamanda sağ kolu Beton’u, Çağlar Ertuğrul ise fevri ve öfkeli oğlu Turgut’u canlandırıyor. Merve Dizdar ise Halil Kurak’ın Amerika’da eğitim alıp, Kurak Tarımı modern ve kurumsal bir yapıya çevirmek isteğiyle Sarıbahçe’ye dönen kızı Tansu’yu canlandırıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Burcu Gölgedar, Cem Bender, Mehmet Bozdoğan, Sümeyye Aydoğan, Menderes Samancılar, Uğur Uzunel, Kayhan Açıkgöz, Sezer Arıçay, Sekvan Serinkaya, Emel Atıcı ve Murat Baykan gibi başarılı oyuncular yer alıyordu.

23-09/14/7x5a9666-edit.jpg

Magarsus yeni sezonuyla da yine sadece BluTV’de…

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin