Bones 10. sezon onayını aldı!

Bones severlere müjde!

resim yok
30 Ocak 2014 - 16:21
İptal - Onay

Bones hayranlarına güzel haber!

David Boreanaz ve Emily Deschanel'ın rol aldığı Fox'un uzun soluklu dizisi Bones'tan son gelişmeler...

İşte detaylar:


Ekranların uzun soluklu dizilerden Bones'a yeni sezon onayı çıktı.

 

10. SEZON

Buna göre Bones, 10. sezonuyla da Fox ekranlarında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

 

GÜN DEĞİŞTİRİYOR!

Ayrıca bu sezon televizyon dünyasında ölü gün olarak yakıştırma yapılan Cuma akşamları ekranlara gelmeye başlayan dizi, 31 Ocak'ta ekranlara gelecek bölümünün ardından gireceği aranın dönüşünde yeniden gün değiştirerek karşımıza çıkacak.

 

10 MART'TAN İTİBAREN...

Dizi, 10 Mart'tan itibaren artık Pazartesi akşamları izleyicileriyle buluşacak.


Fox kanal başkanı Kevin Reilly, Bones'un yeni sezon onayı almasından kanal yönetimi olarak büyük keyif duyduklarıı söylekren şu ifadeleri kullandı:

 

BAŞKAN'DAN AÇIKLAMALAR

"Dokuz sezon boyunca izleyicilerimiz Emily [Deschanel], David [Boreanaz], tüm oyuncu ekibi ve Bones karakterlerini kucakladı.[reklam]

Umuyoruz ki Hart Hanson ve Stephen Nathan'ın 10. sezon için planladıklarını çok seveceksiniz!''

 

HEYECAN SÜRÜYOR

Zeki, soğuk, mesafeli bir adli tıp antropoloğu Temperence Brennan (Emily Deschanel) ve Angel rolüyle yıllar önce tüm dünyada ses getirmiş oyuncu David Boreanaz'ın canlandırdığı yaratıcı bir zekaya sahip, renkli ve işinin uzmanı bir FBI ajanı Seeley Booth'un maceralarını izlediğimiz Bones, sezonun 15. bölümü olan 'The Heiress in the Hill' ile 31 Ocak Cuma akşamı Fox ekranlarına gelecek ve bu bölümün ardından 10 Mart'a kadar süren bir ara verecek.

 

İZLENME ORANLARI

Bones, devam etmekte olan dokuzuncu sezonunda şimdiye kadar ekranlara gelen bölümleriyle izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında bölüm başına 1.85 reyting oranı ve 6.95 milyon toplam izleyici rakamlarını elde etmiş durumda.

 

 

'THE FOLLOWING'IN YARATICISINDAN YENİ DİZİ YOLDA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin