resim yok
21 Mart 2012 - 00:00

 

Son dönemde avukat Yasemin karakterini canlandırdığı “İffet” dizisiyle gündemde olan Mine Çayıroğlu, boşandığını canlı yayında açıkladı
 
 
Bir dönemin çocuk yıldızı olan Çayıroğlu, 4 senelik birlikteliğin ardından 3 yıl önce müzisyen sevgilisi Özgür Gezgin’le yaşamını birleştirmişti. Bu evliliğinden önceki yıl Derin Deniz adını verdikleri bir erkek bebek dünyaya getiren Çayıroğlu, dün sabah konuk olduğu “Saba Tümer’le Bugün” programında boşandığını açıkladı. Mine Çayıroğlu, “Ortada aldatma yok. Medeni biçimde süreç içinde anlaşarak ayrıldık” dedi. Programın diğer konuğu Çolpan İlhan ise duruma üzüldüğünü belli etti ve araya girerek Mine Çayıroğlu’na “Erken hareket etmişsiniz” yorumunu yaptı. Çayıroğlu ise konuyu kapatmak istediğini ifade ederek “Bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum” cevabını verdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin