resim yok
23 Kasım 2011 - 00:00

 

Uzun süredir aralarının bozuk olduğuna dair haberler çıkan Tuba Ünsal - Murat Pilevneli çiftinin, boşanmak için avukatlarını görevlendirdiği konuşuluyor. Ünsal’ın eşinden sadece kızının velayetini isteyeceği öğrenildi
 
* Evliliklerinde bir yılı geride bırakan ünlü çiftin, önceki gün boşanmak üzere avukatlarına dilekçe verdiği belirtiliyor.
 
* İddialara göre, Tuba Ünsal, yakın çevresine anlaşmalı olarak ayrılacaklarını ve eşinden kızı Sare’nin velayeti dışında hiçbir şey talep etmeyeceğini söyledi. 
 
* Aralarının bozuk olduğuna dair söylentiler uzun süredir magazin gündeminde yer alan çift, iddiaları her seferinde yalanlıyordu. 
 
* Galerist adlı sanat galerisinin kurucusu olan Murat Pilevneli, son dönemde inşaat işine de girmişti. Pilevneli’nin ekonomik olarak zor durumda olduğu öne sürülüyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin