resim yok
01 Nisan 2012 - 00:00

 

Kenan Doğulu’nun, iki aydır beraber olduğu Beren Saat ile arasındaki boy farkını artırmak için içten topuklu ve kalın tabanlı ayakkabı giymesi dikkat çekiyor
Evlilik planları yapan ve her yerde mutluluk pozları veren çiftin arasında 8 cm’lik boy farkı olması Doğulu’nun ayakkabılarını değiştirmesine neden oldu. Beren Saat’in özel gecelerde topuklu ayakkabı giymeyi tercih etmesi nedeniyle çiftin arasındaki boy farkı da kapanıyor. Bu nedenle 1.72 cm boyunda olan Kenan Doğulu, 1.64 boyundaki sevgilisi Beren Saat’in yanında kısa kalmamak için önlem aldı. Doğulu artık spor ayakkabıları başta olmak üzere özel gecelerde de kalın tabanlı yüksek topuk ayakkabı tercih ediyor. Doğulu, hafta içi Ay Yapım’ın Kanyon’daki gecesinde de topuklu ayakkabı giyen Saat’in yanında kısa kalmamak için takım elbisesini yine platform tabanlı ayakkabıyla tamamladı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin