Bozdağ Film Platoları’nda çocuklar Anadolu'nun masal kahramanları ile buluşuyor

Bozdağ Film Platoları, çocukların hayal gücünü zenginleştirecek ve büyüleyici bir serüvene çıkaracak olan muhteşem bir tiyatro gösterisiyle misafirlerini buluşturmaya hazırlanıyor. "Bir Varmış Bir Yokmuş" adlı çocuk tiyatrosu, Anadolu’nun masal kahramanlarını ve geleneksel hikayelerini sahneye taşıyarak izleyenleri unutulmaz bir serüvene çıkartıyor.

Berfin Sengil
08 Mayıs 2024 - 09:25
Yeni Bölüm

Anadolu'nun tarih kokan topraklarından, zamansız kahraman Dede Korkut'un masal dünyasına adım atmaya hazır olun. İki unutulmaz hikayeyi konu alan “Bir Varmış Bir Yokmuş” tiyatro oyunu, çocuklara aklı ve sevgiyi savunarak nicelerini alt eden Anadolu bilgesi Nasreddin Hoca ve cesur Keloğlan'ın maceralarını anlatırken bir yandan da başarıya giden yolda düşlerindeki gücü keşfetmenin ve inanmanın önemini vurgulayacak.

"Bir Varmış Bir Yokmuş" tiyatro oyunu, sahne teknolojileri ve tasarımlarıyla geleneksel anlatıları harmanlayarak, çocuklara coğrafyamızın kültürünü öğretmeyi ve köklerimizde yer alan kahramanları anlatmayı hedefliyor.

Tiyatro, müzik, dans, akrobasi ve pantomim gibi çeşitli sahne tekniklerin bir arada kullanıldığı bu disiplinler arası sahne şovu, 7'den 70'e tüm seyircilerin beğenisine sunuluyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin