Broadchurch 3. sezona doğru ilk bilgiler!

ITV kanalının sevilen suç draması Broadchurch'ün merakla beklenen 3. sezonundan sonunda ses çıktı! Yeni sezondan ilk teaser izleyicilere sunuldu.

Volkan Küçükel
30 Aralık 2016 - 01:30
Yeni Bölüm

İlk iki sezonuyla eleştirmenlerden olumlu yorumlar alan, bizim de henüz izlemeyenlere şiddetle önerdiğimiz İngiliz suç draması Broadchurch'ün merakla beklenen 3. sezonundan sonunda ses çıktı!

YENİ SEZONDAN İLK VİDEO!

Dizinin yeni sezonu için ilk teaser video geçtiğimiz günlerde paylaşıldı. 10 saniye süreli bu videoda yeni sezon hikayesine dair herhangi yeni bir görüntü yer almıyor ancak özlenen karakterlere kısa bir bakışın yanında, yeni bölümlerin 2017 senesi içinde bizlerle buluşacağı müjdesini alıyoruz.

GERİ DÖNECEK İSİMLER

Üçüncü sezonda ana ikili Ellie Miller (Olivia Colman) ve Alec Hardy (David Tennant) ikilisinin dönüşüne şahit olacağız.

Daha önceki sezonlardan geri dönecek bir diğer isim ise rahip Paul Coates karakteriyle izlediğimiz Arthur Darvill olacak. Arthur, geçtiğimiz haftalarda yaptığı açıklamada Broadchurch'ün yeni sezonunun muhteşem olacağını söylerken "Bu konu hakkında fazla konuşamam ancak dava konusunun gerçekten çok güçlü ve ağır olacağını söyleyebilirim" ifadelerini kullanmıştı.

Geri dönen isimlere devam edelim: Gazete editörü Maggie Radcliffe rolüyle Carolyn Pickles, Ellie'nin oğlu Tom rolüyle Adam Wilson, cefakar karı-koca Beth & Mark Latimer rolleriyle Jodie Whittaker & Andrew Buchan ve büyük kötü Joe Miller rolüyle Matthew Gravelle da Broadchurch'a devam diyenlerden. İlk iki sezondan başka sürpriz isimlere de rastlayabiliriz ancak dönüşü kesin olarak duyurulan isimler şimdilik bu oyuncularla sınırlı.

YENİ YÜZLER

Ve yeni sezon hikayesinde yeni yüzler de göreceğiz. Üçüncü sezon oyuncu kadrosuna katılan önemli isimlerden ilki Coronation Street efsanesi Julie Hesmondhalgh. Oyuncuyu gizemli ve hikaye içinde önemli bir yeri olacağı belirtilen Trish Winterman karakteriyle izleyeceğiz. Rolünün detayları bilinmeyen Lenny Henry diziye katılan diğer önemli yeni isim.

16-12/30/broadchurch-3-sezon-setinden-gorsel.JPG

Sunetra Sarker (Casualty), Beth'in yakın arkadaşı olarak yeni sezon hikayesinde karşımıza çıkacakken; The Fast Show yıldızı Charlie Higson, Cutting It'ten Sarah Parish, BAFTA ödüllü Georgina Campbell, komedyen Roy Hudd ve Home Fires'tan Mark Bazeley yeni sezon kadrosuna katılan diğer isimler. Ancak bu isimlerin rollerinin detayları hakkında henüz bilgimiz yok.

BROADCHURCH 3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Trajik Danny Latimer davasının ardından yeni sezonda bir cinsel saldırı davasını ele alacak Broadchurch, üçüncü sezonuyla 2017'nin ilk aylarında ITV ve BBC America ekranlarına dönecek. Yeni gelişmeleri ve sezonun resmi başlangıç tarihinin duyurulmasını merakla bekliyor olacağız...

'Broadchurch' 3. sezon teaser:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin