resim yok
09 Kasım 2011 - 00:00

 

Orçun Benli, geçen hafta kavga ettiği magazin muhabirlerini bir kez daha karşısında bulunca tepkisiz kaldı.
Rakı-balık keyfi  
 
Yönetmen Orçun Benli, geçtiğimiz hafta oyuncu sevgilisi Deniz Uğur’la Beyoğlu’ndaki bir mekândan çıkarken görüntülenmiş, fotoğraflarını çekmesini istemediği muhabirlerle yumruk yumruğa kavga etmişti. Çift, önceki gece de Asmalımescit’teydi. Yaklaşık üç saat oturdukları meyhanede rakı-balık keyfi yapan Uğur ve Benli, gecenin sonunda karşılarında yine muhabirleri buldu.
 
Söyleyeceğimi söyledim   
 
Fotoğraflarının çekilmesi, Orçun Benli’yi bu kez sinirlendirmedi. Sevgilisine muhabirleri işaret ederek “Bu kez sakin olacağım” diyen genç yönetmen, çıkışta olaylı geceyle ilgili soruları da yanıtsız bıraktı: “Ben söyleyeceğimi söyledim. Konuşacak pek fazla bir şey yok zaten. O anları tekrar hatırlamak istemiyorum.”               

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin