resim yok
29 Ekim 2011 - 00:00

 

Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm’de Erdal Beşikçioğlu ile Canan Ergüder’in sevişme sahnesi ilgi çeken görüntüler arasında yer alıyor.
 
Fenomen dizi Behzat Ç.'nin merakla beklanan film versiyonu "Behzat Ç. Seni Kalbime Gömdüm", dün 13+ yaş sınırı ve 245 kopya ile seyirciyle buluştu. Serdar Akar imzalı Adam Film yapımı filmdeki performansıyla Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "En İyi Erkek Oyuncu Ödülü"nün sahibi olan Erdal Beşikçioğlu'nun filmde savcıyı canlandıran Canan Ergüder ile sevişme sahnesi de filmin ilgi çeken görüntüleri arasında... Dizide gibi filmde de tutkulu ve arızalı bir ilişki yaşayan çift, yatakta da gergin anlar yaşıyor. Savcı Esra'nın iç çamaşırını çıkaran ancak daha sonra sinirlenen Behzat Ç.'yi her zaman olduğu gibi savcı beraber olmaya ikna ediyor.
 
Tardu'yu kızdıran soru
 
Filmin galasında aynı zamanda Red Kit karakterini canlandıran Tardu Flordun, sevgilisinin Erdal Beşikçioğlu ile sevişme sahneleriyle ilgili soru üzerine fena halde öfkelenmiş ve "Bana böyle sorular sormayın" diyerek röportajı yarıda bırakmıştı. Canan Ergüder ise Behzat Ç. ile Savcı Esra'nın sevişme sahnelerinin çok estetik olduğunu, Erdal Beşikçioğlu ile herkesin işini yaptığını söylemişti. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin