resim yok
07 Şubat 2012 - 00:00

 

Çocuklar Duymasın’a yeni bir karakter katılıyor; Aylin…

 

10 senedir yurtdışında yaşayan Aylin (Burcu Esmersoy), Meltem’in de kuzeni. Aylin, eve önce misafir olarak gelir ama bu misafirlik çok uzar.

 

Senaristliğini Birol Güven’in, yönetmenliğiniyse Bora Tekay’ın üstlendikleri Çocuklar Duymasın’ın baş rollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Furkan Kızılay, Hayal Kahraman Özalp ve Zeyno Günenç paylaşıyorlar.

 

Çocuklar Duymasın’ın senaristi Birol Güven, diziye yeni katılan Esmersoy'la ilgili olarak; “Daha önceden de çalışmak istiyordum. Ancak dizi projesi dolayısı ile de çok müsait olamadı. Şimdi anlaştık” dedi. Güven’in de bulunduğu sette Meltem’in ABD'den gelen eğlenceli kuzeni Aylin'i canlandıracak Burcu Esmersoy ilk günden bütün ailenin vazgeçilmezi oldu.

 

Daha dizi yayınlamadan Aylin karakteri için Twitter üzerinde açılan @Aylinyoulin hesabından yapılan paylaşımlar da karakter hakkındaki beğeni ve beklentiyi daha çok artırdı.

 

Fotoğrafları için tıklayınız!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin