Burhan Çaçan son yolculuğuna uğurlandı! Sanatçı dostlarından taziye mesajları yağdı!

Kalp krizi sonucu hayatını kaybeden 62 yaşındaki ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Burhan Çaçan cenazesi Fatih Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesine katılan sanatçı dostlarını taziyelerini iletirken sanatçının hakkında açıklamalarda bulundular. Burhan Çaçan kimdir? Burhan Çaçan kaç yaşında vefat etti? Burhan Çaçan neden öldü? Burhan Çaçan'ın ölüm sebebi ne? Burhan Çaçan evli mi? Burhan Çaçan'ın çocuğu var mı? Burhan Çaçan nereli? Cenazesi ne zaman? Burhan Çaçan öldü mü? Burhan Çaçan ne zaman öldü?

İstanbul/Florya'daki evinde geçirdiği kalp krizi nedeniyle 62 yaşında hayata gözlerini yuman ünlü müzisyen Burhan Çaçan Türk halkını derinden üzdü. 

23-01/12/63bffa454e3fe01a68ed0342.jpg

BURHAN ÇAÇAN'IN CENAZE TÖRENİ NE ZAMAN?

Sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Burhan Çaçan'ın ölümünden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getiren şarkıcı Ferman Toprak, "Hepimizin başı sağ olsun. Hepimizin yüreği yanıyor. Cenazesi yarın Fatih Camii'nde olacak" dedi.

BURHAN ÇAÇAN NEDEN ÖLDÜ? HASTALIĞI NEYDİ?

Sabah yürüyüş yapmak için dışarı çıkan Burhan Çaçan'ın eve döndükten sonra rahatsızlanarak vefat ettiği belirtildi. Çaçan'ın kalp krizi geçirmiş olabileceği kaydedildi. 

Burhan Çaçan kimdir? Burhan Çaçan albümleri...

17 Ekim 1960 tarihinde Ağrı'nın Eleşkirt ilçesinde dünyaya gelen Burhan Çaçan, Berazi'nin 12 kişilik aşireti'nin 11. çocuğu olarak dünyaya geldi. 1978 yılında TRT Erzurum Radyosunun açmış olduğu amatör sesler yarışmasını kazanmıştır. Yarışmanın ardından önce Ankara'ya, ardından da İstanbul'a gelmiştir. İlk albümünü 1981 yılında çıkaran Burhan Çaçan, Sefa Geldin, Ben Yarime Neler Alayım, İpek Mendil, Memik Oğlan, Ayaz Geceler, Yağ Yağmur, Vurun Dalgalar, 'İlahiler 99' ve 'Mevlüt Ve İlahiler' isimli albümleri ile müzik dünyasında yer edindi.

Burhan Çaçan evli mi? Kaç çocuğu var?

Burhan Çaçan, 1991 yılında Yasemin Çaçan ile dünya evine girdi. Bu evlilikten ise iki tane oğlu dünyaya geldi.

Burhan Çaçan hangi filmlerde oynadı?

Burhan Çaçan; Ağlama, Her Yer Karanlık, Ayaz Geceler ve Yağ Yağmur isimli sinema filmlerinde rol aldı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI!

Türk Halk Müziği Sanatçısı Burhan Çaçan, Fatih Camii'nde düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Cenazesine katılan birçok sanatçı tarafından son yolculuğuna gönderilen Çaçan için taziye mesajları yağdı.

23-01/13/63c1501250acca30c0f4f7ba.jpg

Nuri Alço: "Burhan çok sevdiğim bir arkadaşım, çok gençti. Biraz ihmalkardı, aynı doktora gidiyorduk. Doktor Burhan'a muayanede 'Durumunu hiç iyi görmüyorum, anjiyo yapalım' dedi. Burhan da 'Salı yapalım' dedi. Doktor bey 'Salı değil yarın yapalım' dedi. Akşamında da evde gidiyor" dedi. 

Selami Şahin: "Çok eski dostum, birlikte çok şarkı okuduk. Biz çok buluşurduk, yemek yerdik gezerdik. Benden de çok beste okudu. Kalbi yüreği çok güzel insan" diye konuştu.

23-01/13/63c1502d50acca30c0f4f7bc.jpg

Ahmet Selçuk İlkan: "Çok ortak anımız vardı. Anılarımız çoktur. Acılı kederli neşeli günlerinde beraber olmuşuzdur. Böyle bir son durakta buluşmak çok acı" dedi.

23-01/13/63c1504250acca30c0f4f7be.jpg

Ferman Toprak: "Benim hayatımda yeri çok büyüktü. İstanbul'a gelip, albüm yapma döneminde birlikte karar almıştık. Erken terk etti bizi. Vefatından bir saat sonra beni arayıp söylediler, ben inanmadım hala da inanmıyorum. Bir devir daha kapandı, Burhan Çaçan dönemi kapandı" diye konuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin