Çağan Irmak imzalı "Yaratılan"a sayılı günler kaldı!

Usta yönetmen Çağan Irmak'ın "Yaratılan" isimli dizisi 20 Ekim'de Netflix'te yayın hayatına başlayacak. Yaşam ile ölüm, delilik ile dahilik arasında gezinen Ziya ile İhsan'ın nefes kesen yolculuğunu konu alan "Yaratılan"da Erkan Kolçak Köstendil ile Taner Ölmez başrolleri paylaşıyor.

ozan
13 Ekim 2023 - 10:28
Kültür Sanat

Netflix, Frankenstein’dan esinlenen hikâyesi ve görsel dünyasıyla merak uyandıran, usta yönetmen Çağan Irmak’ın uzun yıllardır hayalini kurduğu "Yaratılan" dizisinden yeni tanıtım ve görseller paylaştı.

Zamanlarına aykırı düşen, insanlığa şifa, hastalıklara çare bulmak için evrenin sırlarını arayan iki hekimin çıktıkları beklenmedik yolculuğu konu alan dizi, 20 Ekim tarihinde tüm dünyayla aynı anda sadece Netflix’te yayınlanacak.

 

23-10/13/yaratilan-1.jpg

"Yaratılan" ne anlatıyor?

Osmanlı İmparatorluğu’nun son dönemlerinde Bursa’dan İstanbul’a uzanan bu epik öyküde "Yaratılan", insanoğlunun en temel sorularından biri olan “ölüm ve sonrasına” odaklanıyor.

Ziya ile İhsan'ın hikâyesi sizi bekliyor

Maceraperest, asi, heyecanlı ve zekası bedenine sığmayan genç tıp talebesi Ziya’nın en büyük dileği, çok iyi bir hekim olup tıbbın çare bulamadığı birçok salgın hastalığa derman olabilmektir. İstanbul’da tanıştığı delilik ve dahilik arasında duran hekim İhsan, onu bu dünyada anlayabilen tek kişi olmuştur.

23-10/13/yaratilann.jpg

Deneyin bedelini ödeyecekler

Birbirini bulan bu iki eksantrik ve yaralı ruh, beraber giriştikleri gizli ve yasaklı deneyin bedellerini ağır bir şekilde ödeyeceklerdir. Zira kodlarını çözmeye çalıştıkları kadim bir yazı onları adeta felaketin kapısına getirip bırakır.

23-10/13/yaratilan-3.jpg

O3 Medya'nın yapımcılığını üstlendiği "Yaratılan"ın yapımcı koltuğunda Saner Ayar ve Ayşe Durmaz oturuyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Erkan Kolçak Köstendil, Taner Ölmez,  Engin Benli, Şifanur Gül, Bülent Şakrak, Sema Çeyrekbaşı, Devrim Yakut, Şehsuvar Aktaş, Durul Bazan, Macit Koper, Ekremcan Arslandağ, Ümmü Putgül, Şennur Nogaylar ve Burcu Söyler yer alıyor.

"Yaratılan"dan ilk fragman da yayınlandı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin