Çağatay Ulusoy'un bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklattı!

"Gaddar" dizisi için anlaştığı bölüm başı ücretle Çağatay Ulusoy, rekora imza attı. Oyuncunun alacağı ücret Kıvanç Tatlıtuğ'un ücretini geçerken, Ulusoy ülkenin en pahalı oyuncusu oldu.

ozan
10 Ekim 2023 - 11:35
Kültür Sanat

“Terzi” ve “Kübra” dizilerinin yanı sıra “Centilmen” filminde başrol oynayan Çağatay Ulusoy, "Gaddar" dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. FOX TV'de yayınlanacak olan ve Ay Yapım dizisinde Levent rolünü canlandıracak olan oyuncu, bölüm başına alacağı ücretle rekor kıracak.

Hazırlıkları süren dizinin senaristliğini Hürer Ebeoğlu üstlenirken, Sinan Öztürk’ün yöneteceği dizide dizinin başrol kadın yıldızı Aydan’la ilgili henüz karar verilmedi. Dizinin netleşen oyuncuları arasında Fatih Berk Şahin bulunuyor.

Rekora imza attı

Netflix’in anlaşma yaptığı ilk Türk yıldız olarak adından uzun süre söz ettiren Çağatay Ulusoy, yurt dışı satışı en çok olan oyuncuların başında geliyor. Ulusoy'un "Gaddar" dizisinde bölüm başına anlaştığı ücret de rekor düzeyde. Ünlü oyuncu şimdiye kadar bölüm başına alınan en yüksek ücrete ulaştı.

Kıvanç Tatlıtuğ'u geçiyor

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, şimdiye kadar bölüm başına alınan en yüksek ücrete imza atan Ulusoy'un bölüm başına eline 2 milyonu aşan bir ücret geçecek. Böylece Çağatay Ulusoy, "Aile" dizisiyle 1,5 milyona anlaşan Kıvanç Tatlutuğ’u aldığı ücrette geçmiş oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin