resim yok
19 Kasım 2012 - 00:00

 

Adını Feriha Koydum dizisinde büyük bir çıkış yakalayan ve Kıvanç Tatlıtuğ'un yeni versiyonu olarak lanse edilen Çağatay Ulusoy, son zamanlarda popülerlikte düşüş yaşıyor.
 
Özellikle diziden ayrılan Hazal Kaya'dan sonra kalmayı tercih etmesi hayranlarından büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Daha sonra Berrak Tüzünataç ile şezlongda yakalanması bu olayın üzerine tuz biber ekti. 
 
Şimdilerde ise Emir'in Yolu dizisinin düşen reytingleri ve diziyi ayağa kaldırmak için mi bilinmez, izleyenlerin kendisine acımasını bekler oyunculuğuyla kendisine olan ilgiyi kaybetmeye başladı.
 
Çağatay Ulusoy'un sürekli 'iyi çocuk, ailenin evladı' izlenimini yerleştirmeye çabalaması da hayranlarında bıkkınlık yarattı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin