Çağatay Ulusoy'un Sümeyye Aydoğan'ı tercih nedeni belli oldu! Çağatay Ulusoy'un partneri kime benziyor?

Çağatay Ulusoy'un yer aldığı “Gaddar”da partnerinin Sümeyye Aydoğan olacağı açıklandı. İddialara göre Ulusoy, bu ismi eski sevgilisi ve rol arkadaşı olan bir isme benzediği için istedi. Peki bu isim kim? Çağatay Ulusoy yeni sezonda hangi yapımda yer alacak? Çağatay Ulusoy hangi oyuncularla oynayacak? Çağatay Ulusoy Gaddar dizisinde mi rol alacak? Gaddar dizisi nerede yayınlanacak? Gaddar dizisinin konusu ne? Gaddar dizisinde kimler rol alacak? Gaddar dizisinin kadın başrolü kim oldu? Gaddar dizisinde hangi güzel isim yer alıyor? Sümeyye Aydoğan kimdir?

ozan
30 Ekim 2023 - 11:20
Kültür Sanat

Ay Yapım imzalı dizide başrolde Çağatay Ulusoy'un yer aldığı "Gaddar"ın oyuncu kadrosu da belli olmaya başladı. Sinan Öztürk‘ün yöneteceği, Hürer Ebeoğlu’nun ise yazdığı dizide Ulusoy'a Sümeyye Aydoğan eşlik edecek.
 
Dizinin Aydan’ına Sümeyye Aydoğan hayat verecek. Sümeyye Aydoğan‘ın hayat vereceği Aydan, Levent’le (Çağatay Ulusoy) birbirine çok güçlü bağlarla bağlı iki aşığı canlandıracak. Levent askerdeyken güzellik yarışmasına katılan Aydan, diziye olaylı bir giriş yapacak.

23-10/30/sumeyye-aydogan.png

Oyuncuların belli olmaya dizinin kadro seçimiyle ilgili iddialar da ortaya çıkıyor. Son olarak Müge Dağıstanlı'nın haberine göre Çağatay Ulusoy, "Gaddar" dizisindeki partneri Sümeyye Aydoğan'ı, eski sevgilisi Serenay Sarıkaya'ya benzediği için seçmiş. Bir diğer iddia ise Aydoğan’ın, Serenay Sarıkaya’yı imajından oyunculuk tarzına kadar her şeyiyle yakından takip ettiği, ekibiyle çalışmak istediği.

23-10/30/d.png

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin