Çağatay Ulusoy'un yeni projesi neden iptal edildi? Yakışıklı oyuncu hangi diziye odaklandı?

Birçok proje için çalışmalarına hız veren Çağatay Ulusoy yeni bir filmin hazırlıklarını askıya aldı. Peki Çağatay Ulusoy''un hangi projesi ertelendi? Çağatay Ulusoy hangi projede yer alacaktı? Çağatay Ulusoy'un yeni projesi ne? Çağatay Ulusoy hangi yapımla anlaştı? Gaddar dizisi ne zaman yayınlanacak? Gaddar dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Gaddar dizisinin konusu ne? Çağatay Ulusoy kimdir?

Volkan Usta
26 Eylül 2023 - 10:30
Kültür Sanat

Televizon ekranından bir süredir uzak kalan ve dijital yapımlarda izlediğimiz Çağatay Ulusoy yeni bir film projesini askıya aldı. İşte detaylar!

“Centilmen” filmi ve “Terzi” dizisinin hemen ardından “Kübra” adlı dizi projesine başlayan Çağatay Ulusoy yine başka bir film için hazırlıklara başlamak üzereydi. Ulusoy’un “Kübra”nın ardından yine OGM Pictures’ın “Biz Bir Aileyiz” adlı filmini çekeceği gündeme gelmişti. Deniz Akçay’ın yazdığı filmi Ozan Açıktan yönetecekti.

Ancak son gelen haberlere göre filmin şimdilik iptal edildiği öğrenildi. Ulusoy'un bir bankacıyı oynayaağı film yaz aylarına ertelendi. Yakışıklı oyuncunun yeni dizisi “Gaddar”ın çekimleri öne alınınca ve film projesini aceleye getirmeden yapmak istediği gelen haberler arasında.

(Birsen Altuntaş)

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin