resim yok
06 Mayıs 2013 - 00:00

Aşk Hikayesi projesinde neler oluyor?

 

Yönetmeni de belli

 

Yeni sezonun en çok merak edilen dizilerinden biri olan Aşk Hikayesi'nin yönetmeni de belli oldu.

 

20 Dakika'dan geliyor!

Son olarak yine Ay Yapım dizisi olan 20 Dakika'nın yönetmenliğini yürüten ve bu yıl Antalya Televizyon Ödülleri'nde En İyi Yönetmen dalında aday olan Ali Bilgin, Aşk Hikayesi'nin yönetmeni olacak.

 

20 Dakika bittikten sonra...

Ali Bilgin 20 Dakika'nın finalinden hemen sonra yeni dizi için hazırlıklara başlayacak.

Bilindiği üzere gündemdeki bu yeni projenin adı daha önce ünlü senarist Ece Yörenç tarafından Aşk Hikayesi olarak açıklanmıştı.

 

Kuzey Güney'in senaristi

Kanal D ekranlarında Çarşamba akşamları  izleyicilerle buluşan Kuzey Güney'in de senaristliğini yapan Ece Yörenç, Çağatay ve Serenay'ın başrolünde oynayacağı dizinin adının şimdilik Aşk Hikayesi olacağını yapılan toplantı sonrasında söylemişti.

Çağatay Ulusoy ve Serenay Sarıkaya'nın fanlarının açtığı Aşk Hikayesi sayfalarında yaşanan yoğun ilgi haber bile olmuştu.

 

Bakalım önümüzdeki günlerde bu yeni dizi projesi hakkında nasıl gelişmeler yaşanacak...

 

 

ÇAĞATAY ULUSOY'UN YOLU YOL DEĞİL! DETAYLAR BURADA!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin