Çağlar Ertuğrul, Birce Akalay ile partner mi oluyor? "Eşiğin Ötesinde" dizisinde mi buluşacaklar?

Son olarak BluTV'nin ses getiren yapımı Magarsus ile sevenlerinin karşısına çıkan Çağlar Ertuğrul yeni sezon içinde ekrana dönüş yapmaya hazırlanıyor. Peki Çağlar Ertuğrul yeni sezonda hangi yapımla anlaşacak? Çağlar Ertuğrul'un yeni dizisi ne? Çağlar Ertuğrul Birce Akalay ile partner mi olacak? Çağlar Ertuğrul Eşiğin Ötesinde dizisinde mi yer alacak? Eşiğin Ötesinde dizisinin konusu ne? Eşiğin Ötesinden dizisinde kimler rol alacak? Eşiğin Ötesinde dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Eşiğin Ötesinde dizisi ne zaman, nerede yayınlanacak? Birce Akalay kimdir? Çağlar Ertuğrul kimdir?

Volkan Usta
24 Ağustos 2023 - 14:36
Kültür Sanat

BluTV'nin Magarsus dizi ile adından son dönemde sıkça söz ettiren Çağlar Ertuğrul yeni sezonda ekrana dönmeye hazırlanıyor. İşte detaylar!

23-08/24/magarsus-3-2.jpg

Urla’da yaşayan ve sadece iş için İstanbul’a gelen Çağlar Ertuğrul şu günlerde gelen yeni film ve dizi tekliflerini değerlendiriyor. Yakışıklı oyuncunun şu sıralar en sıcak baktığı işlerin başında Birce Akalay'ın başrolünde yer aldığı Eşiğin Ötesinde dizisi geliyor.

Akalay’ın bir psikiyatra hayat vereceği rolün adının Nilüfer olarak değiştirildiği konuşuluyor. Çağlar Ertuğrul’a teklif edilen rolün ise Savcı Ömer karakteri olduğu öğrenildi.

Bir grup problemli gencin hikâyesini anlatan psikodrama türündeki İtalyan uyarlaması olan dizinin yönetmen koltuğunda Burak Müjdeci oturacak. Ay Yapım’ın patronu Kerem Çatay ile usta televizyoncu Lale Eren‘in beraber kurduğu Tay Yapım imzalı dizi Kanal D‘de yayınlanacak.

23-09/05/engin-hepileri-cocugumuz-bizim-cimentomuz_68f26647.jpg

Ayrıca "Eşiğin Ötesinde" dizisi için bir isimle daha anlaşıldı. Ünlü aktör Engin Hepileri başrolünde Birce Akalay’ın yer aldığı “Eşiğin Ötesinde” dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanıyor. Hepileri, bir grup gencin hikayesini anlatan psikodrama türündeki dizide "Savaş Dönmez" karakterine hayat verecek

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin