Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman? Bu akşam yayınlanacak mı?

Kanal D'nin Perşembe günleri reytingleri havada kapan dizisi 'Camdaki Kız' bu hafta ekranlarda yer almayacak... Bu haberle izleyicisini üzen dizi, "Camdaki Kız neden yayınlanmayacak?", "Camdaki Kız final mi yapıyor?" gibi sorularla karşı karşıya kaldı... Camdaki Kız 64. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Camdaki Kız yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Camdaki Kız 64. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin Perşembe günleri yayınlanan OGM Pictures imzalı 'Camdaki Kız' dizisi, bu hafta yayınlanmayacağını sosyal medya üzerinden ilan etti... Meraklı izleyiciler ise bu açıklama ardından "Neden?" sorusunu araştırmaya başladı... İşte nedeni!

23-01/04/2023-01-04-5.jpg

Her sene yeni yılla beraber değişen protokollerin, 2023 anlaşması süreciyle bazı dizilerle beraber Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Camdaki Kız' dizisi de bir haftalık ara verdi...

23-01/04/camdaki-kiz-5.jpg

Camdaki Kız dizisi 64. yeni bölüm ne zaman yayınlayacak? 

'Camdaki Kız' dizisi bir aksilik olmazsa 12 Ocak Perşembe saat 20.00'de yeni bölümüyle ekranlarda tekrardan yerini alacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin