Can Bonomo Jet Sosyete'ye konuk oluyor!

Tv8'in ekranlarda kahkaha tufanı estiren dizisi Jet Sosyete'nin yeni bölümünde sürpriz bir konuk da yer alacak. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
26 Mart 2019 - 11:04
Yeni Bölüm

Kadrosunda: Gülse Birsel, Çağlar Çorumlu, Sarp Apak, Enis Arıkan, Cengiz Bozkurt, Hasibe Eren gibi başarılı isimleri barındıran ve çarşamba akşamları tv8 ekranlarında izleyici ile buluşan Jet Sosyete dizisinin yeni bölümü, sürpriz bir konuğu ağırlayacak. 

19-03/26/can-bonomo.png

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel'in tv8 ekranlarında yayınlanan eğlenceli yapımı Jet Sosyete'nin bu haftaki konuk oyuncusu, şarkıcı Can Bonomo olacak. Bonomo'nun Jet Sosyete dizisinde yer alacağı müjdesini kendi Instagram hesabında paylaştığı fragman ile veren Birsel, başarılı şarkıcıyı da paylaşımına etiketledi. 

Oyuncu Öykü Karayel ile dünya evine giren ve hem şarkıları hem de tarzı ile adından söz ettiren Can Bonomo da bu haberi Instagram hesabında paylaşarak sevenlerine müjdeli haberi verdi.

19-03/26/can-bono.png

"Bu hafta Jet Sosyete'de biz de varız" diyen Bonomo diziye kendisi olarak katılacak. 

Eğlencenin ve kahkahanın eksik olmayacağı Jet Sosyete'nin yeni bölümü, perşembe akşamı tv8'de!

Can Bonomo kimdir?

19-03/26/bon.jpg

16 Mayıs 1987 doğumlu olan oyuncu İzmir'lidir. Müziğe 8 yaşında gitar çalarak başlayan Bonomo, 17 yaşında İstanbul'da müzikle ilgilenmeye başladı. Bilgi Üniversitesi’nde Sinema-Televizyon Bölümü’nde okudu. Üniversite yıllarında Radyo Klas, Number One FM ve Radio N101’de radyoculuk yaptı. Daha sonra, televizyona geçerek Number One TV ve MTV’de televizyon programları hazırladı. Televizyonculuk kariyeri süresince çeşitli reklamlarda rol aldı. Ocak 2011’de Can Saban'ın yapımcılığı ile ilk albümü “Meczup”u yayınladı. Can Bonomo ve ilk göz ağrısı “Meczup”, 24 Ocak'ta Babylon'da düzenlenen bir geceyle dinleyicileriyle buluştu. 9 Ocak 2012 tarihinde TRT tarafından Eurovision Şarkı Yarışması’nda Türkiye’yi temsil etmek üzere görevlendirildi. Mayıs 2012’de Azerbaycan’ın Başkenti Bakü’de toplam 42 ülkenin katılımıyla gerçekleşen yarışmada, söz ve müziği kendisine ait olan “Love Me Back” isimli şarkısıyla 7.lik derecesini alarak ülkesini başarıyla temsil etti.

Kasım 2013 tarihinde Editörlüğünü Küçük İskender’in yaptığı ve Esen Kitap etiketiyle ‘Delirmek Belirmektir’ adlı ilk şiir kitabını sevenleriyle buluşturdu. 2015 Yılında ‘’Bulunmam Gerek’’ Adlı albümünü yeni plak şirketi Avrupa Müzik’ten çıkardı. NACHRONISMUS isimli resim sergisi ''Sade Kolektif'' tarafından The Marmara Pera'da sergilendi. 16 parçalık sergi Illustrasyon, yağlı boya ve marker'lardan oluşan karışık tekniğiyle sanat camiasından tam not aldı.
''Şu Sevdalar Tevatürü'' isimli ikinci şiir kitabını ''Bibliyon'' etiketiyle çıktı. Şimdiye kadar Maskeli Balo, +18 ve Aile İşi yapımlarında konuk olan oyuncu geçtiğimiz yıl oyuncu Öykü Karayel ile dünya evine girdi.

 

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin