resim yok
13 Mayıs 2013 - 00:00

Caner Cindoruk ekranlara dönme hazırlığında!

 

TMC Yapım dizisi

 

Hanımın Çiftliği dizisinde canlandırdığı Kemal karakteri ile ünlenen oyuncu Caner Cindoruk TMC Yapım'ın yeni sezon için hazırladığı başrollerinde Uğur Yücel, Binnur Kaya ve Gökçe Bahadır'ın olduğu adı henüz belli olmayan dizide rol alacak.

 

Aşçı olacak!

Antep'ten İstanbul'a taşınan bir ailenin hikayesinin anlatılacağı dizide Cindoruk bir aşçıyı canlandıracak.

 

Kursa başladı

Canım Ailem dizisi ile büyük beğeni toplayan senarist Selin Tunç'un senaryosuna imza attığı dizi için Caner Cindoruk şu sıralar yemek kurslarına gidiyor.

Cindoruk'un kariyeri

1980 yılında, Adana'da doğdu. İki kardeşi de oyuncu olan ve babası öykü kitapları yazan Cindoruk, ailesinin de etkisiyle tiyatroya yöneldi. Çukurova Üniversitesi Konservatuarı'nda Tiyatro bölümünü bitirdi. Üniversitede okuduğu yıllarda, okulun tiyatro topluluğunda oyuncu, yönetici ve yönetmen görevlerinde bulundu.

1997 yılında Adana Seyhan Belediyesi Tiyatro Topluluğu ile beraber ilk profesyonel tiyatro oyununa çıktı. 10 yıl boyunca Seyhan Belediye ve Adana Şehir Tiyatro'larında oyuncu olarak görev aldı.

2006 yılında, Benelminel filmi ile birlikte sinema kariyerine başladı; bu filmde Özgü Namal ile ilk defa çalışma şansını elde etti.
[reklam]
Cindoruk'un şimdiye kadar rol aldığı yapımlardan bazıları ve canlandırmış olduğu karakterler şöyle sıralanıyor:

Yabancı (2012) - Ferhat
Gergedan Mevsimi (2012)
Elveda Katya (2012) - Veli
Firar (2011) - Nadir
Hanımın Çiftliği (2009-2010) - Kemal Şahin
Kelebek (2008) - Yusuf
Geç Gelen Bahar (2008) - Ali
Kara Güneş (2007) - Alişir
Yaprak Dökümü (2008) - Doktor Nazmi
Beynelmilel (2006)

Oynadığı Tiyatro Oyunları; Fehim Paşa Konağı, Yalancı Aranıyor, Kaktüs Kumpanya, Soyut Padişah, Komşu Köyün Delisi, Yeşil Papağan Limited, Ada, Hayvan Çiftliği, Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı, Kuğular Şarkı Söylemez, Uçurtmanın Kuyruğu.

Yönettiği Tiyatro Oyunları; Ada, Hayvan Çiftliği, Suçlular Çağı Suçsuzlar Çağı, Kuğular Şarkı Söylemez.

 

 

TARDU FLORDUN HANGİ DİZİYLE EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin