resim yok
20 Ağustos 2011 - 00:00

 

Son dizisi Gönülçelen ile gönülleri fetheden Cansel Elçin, Star Tv'nin tanıtım filmi çekimlerinde yeni dizisi Yalancı Bahar hakkında çok özel açıklamalarda bulundu.
 
Eylül ayında başlayacak Yalancı Bahar dizisinde izleyicileri neler beklediğini anlattı. Yakışıklı oyuncu Cansel Elçin "Dizide üç farklı karakter canlandıracağım, bu karakterler benim için heyecanlı ve özel karakterler. İntikam ve aşk iç içe olacak, tutkulu ve kıskanç bir aşık olacağım." dedi. Cansel Elçin, çekimlerin Bodrum'da başladığını, Zeynep karakterini canlandıracak olan Fahriye Evcen ile çok iyi anlaştıklarını ve çekimlerde de çok eğlendiklerini belirtti. Yakışıklı oyuncu şu ana kadar oynadığı dizilerde rol arkadaşlarının hep güzel oyuncular olmasını ise tesadüfe bağladı.
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin