Çarpışma yeni bölüm bu akşam yok mu? 14. bölüm ne zaman?

Sevilen dizi Çarpışma'nın yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak mı? 14. bölüm ne zaman izleyici karşısında olacak?

Nurşah
14 Mart 2019 - 17:31
Yeni Bölüm

Ay Yapım'ın etkileyici konusu ile izleyicileri ekran başına kilitleyen sevilen dizisi Çarpışma bu akşam yok mu? Merakla beklenen 14. bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar...

19-03/14/arpisma-yeni-bolum-ne-zaman.jpg

Çarpışma yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Show Tv ekranlarında her perşembe akşamı yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkan dizinin 14. bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Onun yerine saat 20.00'de Güldür Güldür Show ve ardından saat 21.00'de Cumhurbaşkanı ile Özel programı Show Tv'de izleyicilerle olacak...

19-03/14/arpisma-ay-yapim-14-bolum.jpg

Çarpışma dizisi ise saatler 23.15'i gösterdiğinde tekrar bölümü ile seyirci karşısında olacak. Başrollerinde Elçin Sangu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Onur Saylak'ın yer aldığı dizinin merakla beklenen 14. bölümü de 21 Mart Perşembe akşamı yayınlanacak.

Çarpışma 14. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin