Çarpışma'nın Meral'i Merve Çağıran sesiyle büyülemeye hazırlanıyor!

Şimdilerde Çarpışma dizisinde rol alan Merve Çağıran, yakın zamanda yeni bir şarkı çıkaracağının müjdesini verdi. Detaylar haberimizde..

Merve Mutlu
08 Nisan 2019 - 13:39
Yeni Bölüm

Başrollerinde Alperen Duymaz, Elçin Sangu, Melisa Aslı pamuk ve Kıvanç Tatlıtuğ'un rol aldığı, Show tv'nin sevilen dizisi Çarpışma'da Kerem'in hırsla dolu ve istediği hayata sahip olmak için her şeyi yapabilecek olan eski sevgilisi Meral karakterini canlandıran Merve Çağıran yeni bir şarkı için kolları sıvadı. 

19-04/08/merve-cagiran-1554720190.png

Oyuncu Merve Çağıran, kişisel Instagram hesabında, Kavak Yelleri dizisinin son bölümünde çalan ve kendi seslendirdiği şarkının videosunu paylaşarak, "Hiç paylaşmadım ama,7 yıl önce..kavak yelleri dizisinde söylemiştim..bi nakliye arabasında Foça’dan İzmir’e taşınırken yazdığım şarkı..ilk şarkım  kayıt berbat idare edin:)) yeni şarkım mayısta. storyye link ekleyemedim problem var kavak yelleri son bölümde çalan şarkı yazabilirsin YouTube’a" diyerek yeni bir şarkının müjdesini verdi. 

Başrollerinde Aslı Enveri, Pelin Karahan, Dağhan Külegeç ve İbrahim Kendirci'nin rol aldığı 2007 yapımı Kavak Yelleri dizisinin son bölümünde, seslendirdiği "Yine alışmaya çalıştığım sanmaki geri gelir, İzmir'in en sevdiğim sokakları boş. Gidiş anılarda bırakma hayali bir sahili, yolculuksa bir şarkıyla sevgili gibi" sözleri ile dinleyenleri duygulandıran parçasının ardından yeni şarkısı için çalışmalara başladı. 

Merve Çağıran'ın ilk şarkısı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin