Cartoon Network dizisi Ben 10'a ikinci sezon onayı!

Cartoon Network, popüler dizisi Ben 10 için resmi ikinci sezon onayını verdi.

Ben 10 evreni genişliyor!

Cartoon Network, popüler dizisi "Ben 10" için resmi ikinci sezon onayını verdi. Kanal, yeni sezon boyunca yeni konsol ve mobil oyunlarla bu sürükleyici deneyimi destekleyecek.

BEN 10 YENİ BÖLÜMLERDE NELER OLACAK?

Peki, ikinci sezon hikayesinde takipçileri neler bekliyor?

Ben Tennyson, yaşına göre hayli bilge karakterdeki kuzeni Gwen ve büyükbabası Max şimdiye kadarki en büyük yaz tatillerini yapmaya hazırlanıyor.

Kahramanca maceralar; Ben'in bir yandan Omnitrix içindeki yeni sürprizleri keşfetmesi, bir yandan da yeni uzaylılar, arkadaşlar ve düşmanlarla tanışmasıyla devam edecek.

17-05/23/ben-10.jpg

41 MİLYON KİŞİYE ULAŞTI

Yeniden başlatılan ve Nisan ayında Amerikan izleyicileriyle buluşmaya başlayan dizi, prömiyerinden itibaren tüm platformlar göz önüne alındığında 41 milyon takipçiye ulaşmış durumda.

Gizemli bir saat keşfetmesiyle her biri olağanüstü güçlere sahip on farklı uzaylıya dönüşebilme yeteneği kazanan Ben Tennyson'un maceralarını izlediğimiz dizi Cartoon Network Studios yapımcılığında hazırlanıyor.

17-05/23/ben-10-cartoon.jpeg

Dizi; Man of Action Entertainment (Big Hero 6, Generator Rex) ve John Fang (Mixels, Generator Rex) yaratıcılığında hazırlanıyor.

İlk kez 2006 senesinde tanıştığımız animasyon dizisinin Cartoon Network ekranlarında yeniden canlanmasıyla geri dönen Ben 10'un orijinal yapımcı kadrosundaki Joe Casey, Joe Kelly, Duncan Rouleau ve Steven T. Seagle'dan oluşan ekip bu yeni versiyonda da görev yapıyor.

"Ben 10" Basınç Savaşı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin