Çatı Katı Aşk Ateş Avcı (Furkan Andıç) kimdir? Yaşı, dizileri..

Kanal D'nin yeni dizisi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı.

Merve Mutlu
09 Temmuz 2020 - 10:15
Yeni Bölüm

Başrollerinde Ezgi Şenler, Nilay Deniz, Yiğit Kirazcı ve Furkan Andıç'ın yer aldığı ve romantik komedi türünde olacak olan yeni dizi Çatı Katı Aşk'ın hazırlıkları tamamlandı ve bu akşam Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşması için geri sayım başladı. Çatı Katı Aşk'ın oyuncuları haberimizde..

Çatı Katı Aşk Ateş Avcı kimdir?

20-07/08/furkan-andic-cati-kati-asl.jpeg

Ateş, zengin ve güçlü bir aile olan Avcı ailesinin tek oğludur ve babasıyla yıldızı barışmayan bu genç adam annesini daha bebekken kaybedince halası Gülriz tarafından büyütülmüştür. Ateş'i bu hayatta gerçekten seven tek kişi Gülriz'dir. Ailesizliğini örtmeye çalışarak yetiştirilmesin nedeniyle son derece şımarık bir genç olan Ateş, kadınlar arasında da oldukça popülerdir. İstediği her kadını yakışıklılığı, tatlılığı ya da sempatisi sayesinde elde edebildiği için aşk onun için önemsiz olmuştur ve hiç aşık olmamıştır. Babasının onun hakkındaki düşüncelerini boşa çıkararak Tıp Fakültesi'ni bitirdikten sonra hayali olan ralliye kendini adamış ve başarılı olmuştur.

Çatı Katı Aşk dizisinde Ateş Avcı karakterini Furkan Andıç canlandırmaktadır. 

Furkan Andıç kimdir?

20-07/08/furkan-andic.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin