'Cem Karaca'nın Gözyaşları'nı Buçe Buse Kahraman anlattı!

Seyirciyle buluşmasına sayılı günler kalan “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde son yılların parlayan yıldızlarından Buçe Buse Kahraman, Cem Karaca’nın hayatında iz bırakan güçlü karakterlerden birisini canlandırıyor. Kahraman; biyografik bir yapımda yer almanın, Türkiye müzik ve siyasi tarihindeki özel bir kişinin hayatına dokunmanın sorumluluğunu hissettiğini belirtti.

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 10:35
Kültür Sanat

Yönetmenliğini Yüksel Aksu’nun yaptığı “Cem Karaca’nın Gözyaşları” filminde yetenekli oyuncu Buçe Buse Kahraman, Cem Karaca'nın hayatında yer alan önemli karakterlerden birini canlandırırken filmdeki güçlü atmosferin bir parçası olarak izleyicilerle buluşacak.

Sorumluluğu Olan Bir Roldü

Müzik tarihine yön veren besteleri, liste başı olan şarkıları ve siyasi duruşuyla ön planda olan ama özel hayatıyla ilgili fazla bilgi sahibi olmadığımız Cem Karaca’nın gençliğinde iz bırakan isimlerden birini canlandıran Buçe Buse KahramanBiyografi filmleri, içerisinde yer almak istediğim bir türdü. Bu kadar değerli ve ikonik bir sanatçının hayatı olması ister istemez bana hem Buçe olarak hem de oynadığım karakter açısından birçok sorumluluk yükledi” dedi.

Teklifi aldığı anda senaryonun içine çekildiğini ifade eden Buçe Buse Kahraman, rolü hemen kabul ettiğini söyledi. Cem Karaca’nın hayatıyla ilgili bildiklerinin ötesine geçerek derinlikli bir araştırma yaptığını ve karakterini en iyi şekilde canlandırmak için büyük çaba sarf ettiğini ifade eden Kahraman, "Cem Karaca'nın Gözyaşları" filminin izleyicileri etkileyecek bir yapım olduğunu sözlerine ekledi.  

Kadroda Önemli İsimler

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ortak yapımcılığında çekilen, danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın yaptığı filmin senaryosunu Onur Böber, Özden Uçar ve Emrah Saltık kaleme aldı. Filmin müzikleri ise ünlü müzisyen Cem Öğet’e emanet. 

İsmail Hacıoğlunu Cem Karaca olarak izleyeceğimiz “Cem Karaca’nın Gözyaşları”nda deneyimli oyuncu Fikret Kuşkan’ı baba Mehmet Karaca, Yasemin Yalçın’ı anne Toto Karaca rolünde izleyeceğiz. Projede ayrıca Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Melisa Döngel, Kubilay Tuncer, Alper Saldıran gibi birbirinden değerli oyuncular rol alıyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin