Cem Yılmaz müjdeledi! Erşan Kuneri 2. sezon çekimleri başlıyor!

Senaryosunu Cem Yılmaz'ın kaleme aldığı Netflix'in Erşan Kuneri dizisi için 2. sezon çekim tarihi belli oldu. Oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri'nin ikinci sezon senaryosunu tamamladığını açıkladı! Erşan Kuneri dizisi 2. sezon ne zaman yayınlanacak? Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon oyuncuları kim? Erşan Kuneri dizisinin konusu ne?

Ünlü oyuncu ve komedyen Cem Yılmaz, Erşan Kuneri hayranlarına müjdeyi verdi!

Başrollerinde Cem Yılmaz, Zafer AlgözEzgi MolaÇağlar ÇorumluUraz KaygılaroğluMerve DizdarBülent ŞakrakNecip Memili ve Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin yer aldığı Erşan Kuneri dizisi, 8 bölümlük ilk sezonuyla 13 Mayıs'ta izleyicilerle buluşmuştu.

23-06/07/fybyqnuwwaeyi_2.jpg

Nteflix'te yayınlanan ve ilk sezonuyla büyük ilgi gören Erşan Kuneri'nin 2. sezon çalışmaları tamamlandı. Erşan Kuneri dizisinin 2. sezon çekimleri 15 Ağustos'ta başlayacak.

23-06/07/fxrush4xwaep6mi.jpg

Ünlü komedyen ise geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından senaryoyu tamamladığını açıklayarak paylaşımda bulundu.

“Evet 3 aydır bu masanın köşesinde şu ipadcağzım ile ekmeğimi yine taştan çıkardım. Tam 320 sayfa, 8 bölüm Erşan Kuneri yazdım. Bu gece bitirdim. Mutluyum… Haftaya ekip arkadaşlarımla buluşup üzerine konuşacağız"

23-06/07/untitled-1-1686147017.jpg

Yeni sezonun konusuna dair de ipucu veren komedyen, "Erşan Kuneri Sezon 2 KÖTÜ YOL -KAYMAK ZAMANI-HAMURİŞİ-YAPRAK SARMASI-ACI BABA-ŞEKERPAŞA filmleri ve NEKES HAYAT Muzikli Kabaresi ile fena geliyor. 1984-85 ve 86 ya damga vuran filmlerimle sizlerin huzurundayım :)" dedi.

Ahsen Eroğlu, Bige Önal, Şükran Ovalı ve Bora Akkaş gibi isimlerin ilk kez kamera karşısına geçeceği dizinin yeni sezonunda ise Ezgi Mola ve Uraz Kaygılaroğlu yer almayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin