Ceylin ve Ilgaz'a dert olmaya geliyor! Yargı dizisine yeni bir kötü katılıyor!

Kanal D'nin fenomeni Yargı dizisine usta bir isim dahil oluyor. Peki Yargı 66. bölümde neler yaşandı? Yargı'nın 67. bölümünde neler olacak? Yargı 67. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yargı'nın konusu ne? Yargı reytinglerde kaçıncı oldu? Kaan Urgancıoğlu kim? Pınar Deniz kim? Arif Pişkin kimdir?

Volkan Usta
09 Ekim 2023 - 17:00
Kültür Sanat

Kanal D'nin pazar akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Yargı yeni sezonda da reytinglerin zirvesinde yer almaya devam ediyor. Dizide Ilgaz ve Ceylin'in derdi bitmezmiş gibi katılacak yeni karakter Yargı'da bomba etkisi yaratacak. İşte detaylar!

Yargı” dizisi üçüncü sezonunda da nefes kesici bölümleri ile ekrana gelmeye devam ediyor. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı, Ali Bilgin’in ise yönetmenliğini yaptığı dizide oyuncuların güçlü performanslarıyla her hafta dizinin reytingleri tavan yapmaya devam ediyor. Pazar günlerinin tansiyonunu yükselten diziye ayrıca yeni bir de kötü adam geliyor.

23-10/09/kapak_004021.jpg

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun yer alduğı diziye usta isim Arif Pişkin iş insanı "Kadir Adarlı" rolüyle dahil oluyor. Dizinin 68. bölümünde ekibe katılacak Arif Pişkin’in dizinin yeni kötü adamı olacağı konuşuluyor.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin