Çİ dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Çİ'de ne olacak?

Azra Sarızeybek Kohen'in yazdığı Fİ, Çİ, Pİ kitaplarından uyarlama olarak seyircisiyle buluşacak dizinin 2. sezon fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz hafta PuhuTv'nin yayın tarihini açıkladığı 2. sezon Çİ dizisinin ilk fragmanı yayınlandı! Çİ'de ne olacak?

Berfu Gürle
28 Ekim 2017 - 12:32
İptal - Onay

PuhuTv'nin 8 milyon kişi arafından izlenmeye sahip olan dizisi 'nin devamı Çİ dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Hayranlarının heyecanla beklediği dizinin fragmanında Deniz hoca her şeyden vazgeçmiş bir halde...

dizisine Vodafone'nun sponsor olurken, Çİ 2. Sezonda İNG Bank ile anlaşmaya varıldı. Bu sezon İNG Bank'ın sunacağı dizi yine nefes kesmeye hazırlanıyor.

Çi dizisi ne zaman başlıyor?

9 Kasım'da yayınlanacak dizi Çİ için heyecan dorukta. Yayınlanan fragmanda Can Maray ve Duru'nun yakın halleri büyük ilgi topladı.

Çi dizisinin ilk fragmanı

Çİ'de ne olacak?

2. Sezon Çİ'de oyuncu kadrosu aynı şekilde devam ediyor. Diziden ayrılacağı konuşulan Serenay Sarıkaya'nında yola devam ettiği kesinleşti. Oyuncu kadrosu Serenay Sarıkaya, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Berrak Tüzünağaç, Osman Sonant, Tülay Günal Çimenser ve Büşra Develi'den oluşan Çİ izleyenleri büyülemeye geliyor.

2. Sezon Çİ'de Deniz (Mehmet Günsür) Duru ile Can Manay'ın ilişkilerine dayanamaz. Kendini harap eden Deniz ruhsal bir çöküntüye girer. Köyde yaşadığı yaşantısına döner ve şehirden uzaklaşır. Köyde bir işçi olarak çalışır. Para beklentisi olmadan sadece hayatındaki yemek yeme gibi ihtiyacını karşılamak amacıyla çalışır. O sırada Can Manay (Ozan Güven) ve Duru'nun ilişkisi ilerlemeye başlamıştır. Duru (Serenay Sarıkaya) artık Manay'ın evinde kalmaya başlar ve aralarında müthiş bir bağ oluşur. Her alanda onu destekleyen Manay artık Duru'yu hastalık derecesinde kıskanıyor ve onun dışarı çıkmasını bile istemeyecektir. Duru'nun gittiği her seçmede seçilmemesini bir türlü anlamayacaktır. Özge Berrak Tüzünağaç) ise çıkardığı dergiden yine bir sansür yiyecek ama asla pes etmeyecektir. Sadık Kolhan ile aralarındaki adı konulamaz ilişki ilerleyecek ve Kolhan reddedemeyeceği bir teklif sunar.

 

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin