Cihangir Ceyhan ile Saadet Işıl Aksoy Netflix'in "Asaf" dizisinde partner oluyor!

Netflix yerli yapımlarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Peki Netflix'in yeni yerli dizisi ne? Cihangir Ceyhan ve Saadet Işıl Aksoy hangi dizide rol alacaklar? Asaf dizisinin çekimleri ne zaman başlıyor? Asaf dizisi nerede çekilecek? Asaf dizisi ne zaman yayınlanacak? Asaf dizisinin kadrosunda kimler var? Asaf dizisi uyarlama mı? Cihangir Ceyhan kimdir? Saadet Işıl Aksoy kimdir?

Volkan Usta
12 Eylül 2023 - 15:15
Kültür Sanat

Son olarak Camdaki Kız dizisindeki performansıyla çok konuşulan Cihangir Ceyhan ve güzel oyuncu Saadet Işıl Aksoy "Asaf" adlı projede bir araya geliyor. İşte detaylar!

23-09/12/1067356.jpg

Netflix'in başrolünde Burcu Biricik'in yer aldığı "Fatma" dizisinin çok sevilmesinden ardından aynı ekipten yeni bir proje daha geliyor. Özgür Önurme‘nin Ahmet Vatan’la yazıp Özer Feyzioğlu’yla beraber yönettiği, Başak Abacıgil imzalı “Fatma” dizisi sonrası ekip "Asaf" adlı yapıma odaklandı.

23-09/12/artboard-1-1694520123.png

Geçen yıl Netflix’in duyurusunu yaptığı dizinin başrolleri için iki flaş isimle anlaşıldı. Cihangir Ceyhan ve Saadet Işıl Aksoy ile anlaşılan yapımda özel bir ulaştırma şirketinde şoför olan Asaf (Cihangir Ceyhan) eşi ve oğlu tarafından terk edilir. Hayatını toparlamaya çalışırken talihsiz bir araba kazası sonucu bambaşka bir hal alır. Kaza sonucu Asaf, yanlış insanların piyonu haline gelir ve Asaf’ın hayatında artık hiçbir şey eskisi gibi değildir.

(Birsen Altuntaş)

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin