resim yok
17 Eylül 2009 - 00:00

Türkiye'nin en ünlü isimleri, Çapamarka ve Şamdan Dergisi işbirliğiyle gerçekleştirilen bir proje için bir araya geldi. İzzet Çapa'nın yeni mekanı "Joke College"ı tanıtmak için objektif karşısına geçen ünlüler, bir sosyal sorumluluk projesine de imza attı. Fotoğraf sanatçısı Serkan Şedele'nin objektifine yansıyan tüm bu fotoğraflar, sergide satılacak. Kamera arkası fotoğraflarının da yer alacağı kitapçığın satışından elde edilecek gelir, Down Sendromlu çocuklara yardım için faaliyette bulunan İZEV vakfına bırakılacak. Bu kampanya için ekimin ilk haftasında 'Back To School' adlı bir parti düzenlenecek. "Joke College"ın en sıradışı öğrencilerinden Armağan Çağlayan, aynı zamanda röntgenci. Çağlayan, Irmak Ünal, Selin İmer ve Özge Ulusoy'un yanından ayrılmayan haşarı bir öğrenci.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin