Colony 2. sezon fragmanı ve başlangıç tarihi!

USA Network'ün bilim kurgu-gerilim türündeki dizisi Colony'nin 2. sezon başlangıç tarihi belli oldu.

Volkan Küçükel
17 Kasım 2016 - 15:32
Yeni Bölüm

Bir ailenin hayatta kalma ve işgal altındaki Los Angeles halkına özgürlük getirme mücadelesini yansıtan bilim kurgu-gerilim türündeki Colony'nin 2. sezonunun başlangıç tarihi belli oldu.

TAKVİMLERİNİZİ İŞARETLEYİN!

Buna göre dizi, 12 Ocak Perşembe akşamı ikinci sezonuyla ekranlara geri dönecek.

USA Network bu duyuruyla birlikte dizinin 2. sezonu için ilk resmi fragmanı da paylaştı.

YENİ SEZONDA BİZLERİ NELER BEKLİYOR?

Dizinin ikinci sezonunda yakın gelecekteki Los Angeles'ta uzaylı istilası sürerken Will'in (Josh Holloway), oğullarını geri getirebilmek için uzaylılarla birlikte hareket edenlerle işbirliği yapmasına tanıklık edeceğiz. Bu arada Josh, karısı Katie'nin (Sarah Wayne Callies) direnişle birlikte ittifak halinde olduğunu da artık biliyordur.

Sırlar açığa çıkıp savaşın karşı tarafında kendilerini bulduklarında bakalım ailenin yeniden bir araya gelme umudu olabilecek mi?

16-11/17/nup_166204_0427-1479385933.jpg

Legendary Television ve Universal Cable Productions ortak yapımcılığında hazırlanan ve eleştirmenlerce beğenilen dizi Carlton Cuse (Lost) ve Ryan Condal (Hercules) gibi isimlerin elinden çıkıyor.

Holloway ve Callies dışında oyuncu kadrosunda Tory Kittles, Peter Jacobson, Amanda Righetti, Jacob Buster, Isabella Crovetti-Cramp, Alex Neustaedter ve Adrian Pasdar bulunuyor.

YENİ SEZONUN YENİ YÜZLERİ

Yeni sezonda konuk oyuncu olarak Tony Plana ve Jessica Parker Kennedy karşımıza çıkacak isimler olurlarken; geçtiğimiz gün çıkan habere göre William Russ (Girl Meets World), Keiko Agena (Gilmore Girls: A Year in the Life) ve Paolo Andino (The Last Ship) ise tekrar eden rollerle dizinin oyuncu kadrosuna katıldılar.

'Colony' 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin