Çöp Adam 5. bölümüyle reytinglerini yükseltti! 6. Bölümde neler yaşanacak?

Star TV'nin başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yer aldığı yeni dizisi Çöp Adam, 5. bölümüyle ekranlara geldi. Peki Çöp Adam'ın 5. bölümünde neler yaşandı? Çöp Adam 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam'ın 6. bölümünde neler olacak? Çöp Adam dizisinin konusu ne? Çöp Adam nerede çekiliyor?

Volkan Usta
29 Aralık 2022 - 10:33
Kültür Sanat

Star TV'nin sevilen yeni dizisi Çöp Adam 5.bölümüyle ekrana geldi. Tamer ve Peri arasındaki samimi anlar çok konuşuldu. İşte detaylar!

22-12/29/fk5sdodxoac_h3h.jpg

ÇÖP ADAM'IN 5. BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Ayvalık’ta birlikte geçirdikleri günün sonunda Peri ve Tamer ‘in zoraki birliktelikleri başka bir boyuta taşınır. Suçluluk duygusuyla kıvranan Tamer, her türlü cezaya razı olarak özgürlüğünü kaybetme pahasına Peri’yi serbest bırakmaya karar verir.

22-12/26/fk5sj3bwyaaan3q.jpg

Yol boyunca kendisini işlediği suçun bedelini ödemeye hazırlayan Tamer, Peri’deki değişimin farkına varır. Son günlerde yaşadığı acıların ve korkunun etkisiyle sarsılan Peri’nin hayatına kaldığı yerden başlamaya cesareti yoktur.

22-12/26/fk5uqdowiai0tkd.jpg

Ailesinde herkes Tamer’in kazandığı paradan payını alma derdinde, talihsizlikleri fırsata dönüştürme peşindedir. İstanbul’a dönüş yolunda birbirlerini daha iyi tanıma fırsat bulan Peri ve Tamer, ayrılık gelip çattığında kendilerini daha da tehlikeli bir oyunun içinde bulurlar.

Çöp Adam her Çarşamba yeni bölümüyle Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin