Çöp Adam bu akşam yayınlanacak mı? Dizinin yeni bölümü ne zaman?

Çarşamba akşamları Star Tv'de seyircisiyle buluşan Çöp Adam dizisi bu akşam yeni bölümüyle yayında olmayacak... Peki Çöp Adam dizisi neden yayınlanmayacak? Çöp Adam final mi yapıyor? Çöp Adam'ın 17. bölümü ne zaman yayınlanacak? Yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Çöp Adam 17. bölüm fragmanı izle! Çöp Adam 16. bölümde neler oldu? Peri ve Tamer ayrılacak mı?

Volkan Usta
12 Nisan 2023 - 11:38
Kültür Sanat

Star'ın OGM Pictures imzalı, yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın, senaryosunu Melek Gençoğlu, Su Ersöz ve Deniz Madanoğlu'nun üstlendiği dram türündeki Çöp Adam dizisi yeni bölümüyle ekranda olmayacak... İşte nedeni! 

23-04/12/88042.jpg

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yer aldığı Çöp Adam bu hafta yeni bölümüyle ekranda olmayacak. Beşiktaş - Atletico Madrid maçının canlı yayınlanacak olması sebebiyle Çöp Adam maç yayınının ardından tekrar bölümüyle STAR kanalının yayın akışında yer alacak.

İLGİLİ İÇERİK

23-04/12/besiktas-atletico-madrid-gorsel.jpg

BEŞİKTAŞ JK VE ATLETICO MADRID DEPREMİN YARALARINI SARMAK İÇİN SAHADA!

6 Şubat’ta yaşadığımız deprem felaketinin yaralarını sarmak için köklü tarihiyle Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden Atletico Madrid, Türk futbolunun asırlık çınarı Beşiktaş JK ile karşılaşıyor.

120. yaşlarını kutlayan iki dev, tüm geliri deprem bölgesine aktarılacak tarihi bir maça çıkıyor. Doğuş Grubu girişimleriyle düzenlenen "Together for Türkiye", yani "Türkiye için hep birlikte" maçı 12 Nisan Çarşamba (bugün) Vodafone Park'ta gerçekleşiyor. Bu özel maç bu akşam 20.30’da Star ve NTV ortak yayınıyla ekranlara gelecek.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin