Çöp Adam'ın 11. Bölümünde Berrin ve Meryem'den Peri'ye kötü sürpriz! Dizi reytinglerde kaçıncı oldu?

Star'ın başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu'nun yer aldığı Çöp Adam 11. bölümüyle ekrana geldi. Peki Çöp Adam'ın 11. bölümünde neler yaşandı? Çöp Adam 12. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam 12. bölümde neler olacak? Çöp Adam'ın konusu ne? Çöp Adam uyarlama mı? Çöp Adam 11. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu? Çöp Adam'ın 11. bölümünde Tamer ve Peri ayrılıyor mu?

Volkan Usta
23 Şubat 2023 - 11:54
Kültür Sanat

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenilerek oluşturulan Star TV dizisi Çöp Adam 11. bölümüyle ekranlara geldi. Dizi Çarşamba gününün en çok izlenen yapımı olarak reytinglerde zirvede yer aldı. İşte detaylar!

23-02/23/zpkmfx2bg0iods67xkwxeg.jpg

ÇÖP ADAM 11. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Peri'nin ayrılık konuşması sonrası Tamer, konuşmak istedi. Bunun üzerine Peri, "Bunlarla uğraşmak istemediğini ve "Hayatının bir köşesinde sığıntı gibi kalmak istemiyorum. Yaşandı ve bitti" dedi.

23-02/23/_nmv_mmaokmrgrp28fksda.jpg

Sabah Berrin ile konuşan Tamer, "Ahu'nun bu eve gelmesini istemiyorum."dedi. Tamer'e çok kızan Berrin, onun kendisine akıl verecek son kişi olduğunu söyleyerek yalıyı terk etti.

23-02/23/jjlwchrmukilophvsgtlxa.jpg

Tamer, Dilber'i kovan babasına "Sen kimin evinden kimi kovuyorsun?" deyince Bülent "Onca yıl yüzümüze bakmayıp da elin para görünce neden getirdin bizi? İntikam almak için getirdin buraya" dedi. Bunun üzerine Tamer de babasına, çocukken çalıştığı işleri hatırlatarak "Sen bizi hiç sevmedin. Biz senin sırtındaki kamburduk. Senin artıklarınla yaşayan kölelerindik" dedi.

23-02/23/dl5llesv5uuwxl5xqmdvtw.jpg

Berrin, ablası Ahu ile yüzleşti. Ablasının kendisine söylediklerine çok kırılan Berrin, kızı Damla'yı alıp yalıya gitti. Ahu'nun yaptıklarına tahammülü kalmayan Selim ise ondan boşanacağını belirtti.

23-02/23/ramf9wuefkkbt2zr2kpsew.jpg

Peri'yi yalıya götürmek için ısrar eden Tamer, başarılı olamadı. Ona her şeyin bittiğini söyleyen Peri ise "Bunun geri dönüşü yok" dedi. Tamer gidince de Yavuz'u Meryem ile ilgili tehdit eden Peri, onun şoförlüğünde alışverişe çıktı.

23-02/23/iad13szfq023vdddnt16oq.jpg

Bu sırada Tamer'e sürpriz bir doğum günü partisi organize etmek isteyen Berrin, kızı Damla ile alışverişe çıktı. Tamer'in doğum günü için parti organize eden Berrin ise Peri elinde balonlarla gelince şoke oldu. 

23-02/23/xudyffr0juss8bzdedxocq.jpg

Peri'yi bayıltıp bağlayan Berrin ve Meryem, hiçbir şey olmamış gibi Tamer'i karşıladı. Begüm'ün, Peri'nin de yalıda olacağını ve kendisini onun davet ettiğini söylemesi üzerine Meryem ile Berrin, durumu hiç bozuntuya vermedi. Tamer ise, Peri'nin ortadan kaybolması sebebiyle çok endişelendi.

23-02/23/tgt.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin