Çöp Adam'ın 8. Bölümünde işler çığırından çıktı! Dizi reytinglerde kaçıncı oldu?

Başrollerini Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu’nun paylaştığı Çöp Adam 8. bölümüyle ekrana geldi. Peki Çöp Adam'ın 8. bölümünde neler yaşandı? Çöp Adam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çöp Adam'ın 9. bölümünde neler olacak? Çöp Adam dizisinin konusu ne? Çöp Adam nerede çekiliyor? Çöp Adam 8. bölümüyle reytinglerde kaçıncı oldu?

Volkan Usta
19 Ocak 2023 - 10:32
Kültür Sanat

Gülseren Budayıcıoğlu'nun hikayesinden esinlenilerek oluşturulan Star TV dizisi Çöp Adam 8. bölümüyle ekrana geldi. İşte detaylar!

23-01/17/fmqdthqxgaanhkr.jpg

ÇÖP ADAM 8. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Tamer’in kendisine evlenme teklif etmesiyle çok mutlu olan Peri, bir daha ortadan kaybolmayacağına dair söz verdi. Berrin ile konuşan Tamer, ona boşanmak istediğini söyledi. Bunu sorun çıkarmadan kabul eden Berrin, her şeyi çok çabuk unuttuğunu söyleyerek eşini odadan kovdu.

23-01/17/fmqdumuxeaumqhs.jpg

Berrin’e Peri’nin gitmediğini söyleyen Ahu, onu da alıp olay çıkarttı. Tamer ile Selim, kadınları yatıştırmaya çalışırken; Peri de altta kalmadı. Ahu ile Peri’nin sakinleşmeyeceğini anlayan Tamer, sevdiği kadını alıp evden çıktı.

Tamer ile konuşan Peri de “Sana bir şeyden vazgeç demiyorum. Bizden vazgeçme yeter” dedi. 

23-01/19/87711.jpg

Tamer, kızı Damla'nın ateşlendiğini sanarak kızına koştu, fakat Berrin’in boşanma şartlarıyla ilgili konuşmak istediğini duyunca şaşırdı. 

23-01/19/87704.jpg

Tüm yaşananlardan etkilenen Damla ise ağlayarak kendini banyoya kilitledi. Babasına artık onu sevmediğini ve bıraktığını söyleyen Damla, ikisini de sevmediğini ifade etti. 

 

Tamer, Peri’ye kızı ile yemek yiyeceğini söyledi. Berrin ve Tamer'in çarpışıp yakınlaştığını gören Peri ise bu duruma çok bozuldu. 

23-01/19/87708.jpg

Öte yandan Meryem bahçede Yavuz’u ararken; yalıya giden Dicle, Bülent’in kızı olduğunu söyledi.

Çöp Adam her Çarşamba saat 20.00'de Star'da...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin