Çukur senaristi Gökhan Horzum ve oyuncu Ercan Kesal'dan dizi ile ilgili açıklamalar!

Ay Yapım imzası taşıyan sevilen dizi Çukur'un ekibi, düzenlenen bir etkinlik kapsamında çeşitli açıklamalarda bulundular... İşte detaylar!

Nurşah
07 Mayıs 2019 - 15:40
Yeni Bölüm

Çukur dizisinin başarılı yönetmeni Gökhan Horzum, yapımcısı Yamaç Okur, kreatif direktörü Banu Üstündağ Hatip ve usta oyuncu Ercan Kesal geçtiğimiz gün Boğaziçi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi tarafından düzenlenen Content Marketing Summit 2019 düzenlenen bir panele katıldılar...

19-05/07/ukur-ekibi-aciklama.jpg

"Seyircinin her zaman sürprize ihtiyacı vardır..."

Mynet'te yer alan habere göre; 2 Mayıs Perşembe günü düzenlenen etkinliğe katılan Çukur ekibi, üniversite öğrencileri ile keyifli bir etkinlik gerçekleştirdiler. Çukur: Hikayenin Gücü adlı panelde, sosyal medyada geniş bir takipçi kitlesine sahip olan dizi pek çok yönüyle ele alındı... Ay Yapım imzası taşıyan dizinin sevilen senaristi Gökhan Horzum, ülkede dizilerin genellikle dörder bölüm olarak yazıldığını ardından da tutmayan dizilerin yayından kaldırıldığını belirtti... Bu sebeple de Çukur'u ilk etapta 13 bölüm olarak yazdığını açıkladı ve şunları ilave etti:

Hikâye yazarken izleyiciden gelen tepkileri, talepleri çok fazla dikkate almamalısınız. Hocam, yönetmen Yavuz Turgul'un da dediği gibi seyircinin her zaman sürprize ihtiyacı vardır. Bu yüzden siz oraya seyircinin daha önceden bildiği bir hikâyeyi koyarsanız seyirci bunu asla izlemez...

 

19-05/07/ukur-idris-kocovali-aciklama.jpg

"Çukur'da İdris Koçovalı karakteri olarak değil Ercan Kesal olarak yapabildiklerimle var oluyorum..." 

Çukur'da canlandırdığı İdris Koçovalı karakteri ile izleyicinin gönlüne taht kuran sevilen oyuncu Ercan Kesal ise oyunculukta en dikkat ettiği şeyin işini iyi yapmak olduğunu belirtti ve şöyle devam etti:

Yaptığım işlerle ilgili hayattan tek bir talebim oldu o da adam gibi yaşamak. Çukur’a kadar dizi oyunculuğu yapmamıştım. Çukur’da benim hayatla kurduğum ilişkiye benzer bir ilişki kuran bir senaristle karşılaştım. Buradayım çünkü amacım kendi oyunculuğumla ilgili en iyisini yapmak. Ben rol yapmayı bilmem. Bu yüzden de Çukur’da İdris Koçovalı karakteri olarak değil Ercan Kesal olarak yapabildiklerimle var oluyorum. Dizi oyunculuğunda her hafta uzun metraj film kalitesini yakalamak zorundasınız. Bir oyuncu olarak sahnenizi beklerken sette diğer oyuncularla çok fazla zaman geçirirsiniz. Çok iyi bir casting ile seçilmiş oyuncuların Çukur’dan meşhur olmak veya çok para kazanmak gibi dertleri yok. Çünkü burada iyi senaryo, iyi oyunculuk var ve ben de kendi adıma bu deneyimden çok şey öğrendim

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin