resim yok
01 Mayıs 2013 - 00:00

Dallas takipçilerine müjdeli haber...

 

Eski dönem televizyon dizilerinin ekranlarda yeniden canlandırılması projelerinin son dönemdeki örneklerinden birisi olan Dallas'ın orijinal versiyonu 1978'den 1991'e kadar 13 sezon boyunca ekranlarda yer almıştı.

 

2012'nin Haziran ayında TNT ekranlarında prömiyerini yapan ve bu sene ikinci sezonunu da geride bırakan Dallas, yeni bir sezon için daha adımını attı!

 

3. sezon onayı geldi!


TNT'den yapılan resmi duyuruyla Dallas, üçüncü sezon onayını aldı!

 

Yeni sezon ne zaman?

 

2014 senesinin ilk ayları içinde ekranlara gelmeye başlayacak üçüncü sezon toplam 15 bölümden oluşacak.

 

''Anlatacak çok hikayemiz var''

TNT yönetim kurulu adına yeni sezon onayı sonrası açıklama yapan başkan Michael Wright ''Dallas; ustalıkla işlenmiş hikayesi ve üstün performans gösteren nesillere yayılan oyuncu kadrosuyla kendisine sadık bir izleyici kitlesi inşa etti.

Larry Hagman ve onun ikonik karakteri JR Ewing'e veda etmemize rağmen, Dallas'ın anlatacak daha çok hikayesi var. Aynı zamanda JR'ın hatıralarını onurlandırmaya devam edeceğiz.''

Dallas'ın ikinci sezon finali 15 Nisan'da ekranlara gelen 'Guilt by Association' ve 'Legacies' isimli bölümlerle gerçekleşmişti.

 

Böylelikle yeni sezon onayı kararı, sürprizlerle dolu sezon finalinin sadece iki hafta sonrasında resmileşmiş oldu.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin