Darmaduman dizisinin Ece’si Aslıhan Malbora kimdir?

Fox Tv’nin yeni dizisi Darmaduman 1. bölüm bugün başlıyor. Darmaduman dizisi Ece kimdir? Aslıhan Malbora kimdir? Kaç yaşında? Darmaduman dizisi konusu nedir? Darmaduman dizisi oyuncuları kimler? Darmaduman dizisi 2. Bölümde neler olacak? Darmaduman dizisi 2. Bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Aytaç Şaşmaz kimdir?

Volkan Usta
27 Ekim 2022 - 10:39
Kültür Sanat

Fox'un sezona bomba gibi girmeye hazırlanan yeni dizisi Darmaduman oyuncu kadrosuyla da şimdiden dikkatleri üzerine çekti!

Ay Yapım imzalı Darmaduman dizisi oyuncularını sizler için hazırladık!

Darmaduman dizisinin Ece’si Aslıhan Malbora kimdir? Ece karakterini yakından tanıyalım!

İkizi Kerem’in umursamaz tavrının tam aksine son derece sorumluluk sahibidir. İnsanların, özellikle de babasının onunla ilgili düşüncelerine çok önem verir. Hep ve daha çok sevilmek, onaylanmak ihtiyacı içindedir. Bir yandan sürekli kendini kanıtlama ihtiyacı diğer yandan yeteneğine olan inançsızlığı onu mutlu eden zevklerini ve uçarı hayallerini sürekli ertelemesine sebep olur. İstanbul’a gelmeleriyle birlikte Ece’nin kendini içinde bulduğu yeni dünya onun kendini tanımasına, gerçek arzularını, yeni duyguları keşfetmesine olanak tanıyacaktır.

22-10/27/aslihan.jpg

Aslıhan Malbora kimdir? Aslıhan Malbora nereli? Kaç yaşında?

27 Mart 1995 tarihinde Afyonkarahisar'da doğdu. İlkokul ve ortaokul eğitimlerini Afyonkarahisar'da tamamladı. Yükseköğrenimine devam etmek için 2012 yılında İstanbul'a giderek İstanbul Teknik Üniversitesi Gıda ve Kimya Mühendisliği bölümlerinde öğrenim gördü. Gıda Mühendisliği bölümünden mezun oldu.

Üniversite yıllarında oyunculuk eğitimi almaya başladı. Akademi 35.5 Sanat Evi'nde bir yıl temel oyunculuk, hareket ve sahne dersleri aldı.

Oyunculuğa 2017 yılında Seven Ne Yapmaz dizisinde canlandırdığı Zeynep rolü ile başladı. Kalbimin Sultanı (2018) Saliha Sultan karakterini, Her Yerde Sen (2019) dizisinde Ayda, Gel Dese Aşk dizisinde Derin rollerini canlandırdı. Son olarak, Üç Kuruş (2021) dizisinde Leyla Çaka rolünde oynadı.

Televizyon dizilerinin yanı sıra sinema filmlerinde rol aldı. Aile Hükûmeti (2020) adlı komedi filminde Zeynep karakterini canlandırdı.22-10/27/fgazkhox0amiwvo.jpg

Rol Aldığı Yapımlar:

Seven Ne Yapmaz (2017)

Kalbimin Sultanı (2018)

Ağlama Anne (2018)

Her Yerde Sen (2019)

Üç Kuruş (2021)

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin